Aydın'dan Tekirdağ TSO'ya hayırlı olsun ziyareti

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve beraberindeki İl Emniyet Müdür Yardımcıları Serkan Üstün, İsmail Soyseven ve Şube Müdür

Çerkezköy 17.04.2018 14:40:00 0
Aydın

PLAKET VERİLDİ

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Tekirdağ TSO organ seçimleri neticesinde yeniden başkanlığa seçilen Cengiz Günay’ı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ayrıca bu birlik ve beraberliğin bozulmamasını temenni eden Aydın, Polis Haftası etkinliklerinde Tekirdağ TSO olarak Emniyet Müdürlüğü’ne hibe edilen araç vesilesiyle Başkan Günay’a teşekkür plaketi verdi.

 

 

ÇALIŞMALARIMIZA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYOR OLACAĞIZ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay; ‘’Tekirdağ TSO olarak seçimlerimiz sonrasında görev dağılımlarını da bitirdik ve artık bundan sonraki süreçte çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyor olacağız. Ayrıca seçim günü, seçimlerimizin huzurlu ve güvenli ortamda gerçekleşmesi adına tüm gün boyunca görev yapan emniyet mensuplarımıza Müdürümüz Mustafa Aydın nezdinde teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10