Başakşehir Göngörmezspor'u gole boğdu

Tekirdağ 2. Amatör Ligi D Grubu'nun tartışılmaz lideri Başakşehir Koleji Gençlik ve SporKulübü ligin dokuzuncu hafta karşılaşmasında evinde Güngörmezspor'u konuk etti. Rakibi karşıs

Tekirdağ 17.04.2018 14:42:00 0
Başakşehir Göngörmezspor

KAPAKLI’DA OYNANDI

 

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü Uğur, Oğuzhan, Erhan, Kemalettin, Berkay, Sezer, Emre Karakaya, Emre Yoldaş, Mert, Fırat ve Murat ilk onbiri ile sahaya çıkarken; Güngörmezspor ise Sertan, Ümit, Seçkin, Zekeriya, Eren, Ozan, Ahmet, Onur, Hasan, Hüseyin ve Erdi ilk onbiri ile oynadı. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Başakşehir Koleji Gençlik ve SporKulübü karşılaşmanın 17’inci dakikasında arzuladığı gole kavuştu. Gelişen atakta Mert’in pasıyla hareketlenen Emre yerden düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını öne geçirdi.

 

 

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

 

 

Gelen golle birlikte rahatlayan Başakşehir Koleji Gençlik ve SporKulübü kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, konuk ekip Güngörmezspor ise güçlü rakibi karşısında varlık gösteremedi. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Başakşehir Koleji Gençlik ve SporKulübü karşılaşmanın 42’inci dakikasında golcü oyuncusu Mert Torun’un ayağından bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. İlk devrenin son dakikalarında sahneye çıkan Murat takımının üçüncü golünü kaydetti.

 

 

 

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ

 

 

İlk devresi Başakşehir Koleji Gençlik ve SporKulübü’nün 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde de gol sağanağı devam etti. İkinci devrenin ilerleyen bölümlerinde sahneye bir kez daha çıkan Mert kendisinin ikinci takımının da dördüncü golünü attı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Başakşehir Koleji Gençlik ve SporKulübü 54’üncü dakikada Oğuzhan ile bir gol daha bularak skoru 5-0 yaptı. Gol atmaya devam eden Başakşehir Koleji Gençlik ve SporKulübü karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında farkı altıya çıkardı. Günün başarılı ismi Emre’nin pasıyla hareketlenen Mert Torun kaydettiği golle hatrick yaparak skoru 6-0’a getirdi.

 

 

 

11-0 MAĞLUP ETTİ

 

 

Rakibi karşısında tek kale bir top oynayan ve gol atmaya devam eden Başakşehir Koleji Gençlik ve SporKulübü 72’inci dakikada Mert, 77’inci dakikada Emre’nin golleriyle skoru 8-0 yaptı. Özellikle sol kanattan etkili hücumlar geliştiren Başakşehir Koleji Gençlik ve SporKulübü 83’üncü dakikada Berkay’ın şık golüyle farkı dokuza çıkardı. Çok rahat bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekipte sahneye çıkan Başakşehir Koleji Gençlik ve SporKulübü 87’inci dakikada Fırat ve uzatma dakikalarında Furkan Şen ile goller bularak karşılaşmadan da 11-0 galip ayrıldı. Oynadığı dokuzuncu maçı da kazanmasını bilen Başakşehir Koleji Gençlik ve SporKulübü 27 puana yükselerek liderliğini sürdürdü. Ligde sekizinci mağlubiyetini alan Güngörmezspor ise bir puanla son sırada yer aldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10