Yusuf akülü sandalyesine kavuştu

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta kendi ve hayırseverlerin desteğiyle 51'inci akülü tekerlekli sandalyeyi 17 yaşındaki Yusuf Örsâ

Çerkezköy 17.04.2018 17:18:00 0
Yusuf akülü sandalyesine kavuştu

HAYIRLI OLSUN

 

 

Dün Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nde düzenlenen programda derneğin gönüllü üyesi Süheyla Usta derneğe bir sandalye bağışında bulundu. Usta “ 17 yaşındaki kardeşimize yeni aracını teslim etmekten duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. 51’inci aracımızı bugün teslim ettik. Araçlarımızı çocuklarımızın rahatlığına göre veriyoruz. Destekte bulunan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 

DAHA RAHAT HAREKET EDECEK

 

 

17 yaşındaki Lise öğrencisi Yusuf Örs’ün fizyoterapisti Mehmet Yavuzyiğit yaptığı açıklamada “ Yusuf 9 yaşında geçirdiği trafik kazası sonrası omurilik yaralanması sonucu belden aşağı felç oldu. O günden bugüne kadar fizik tedavi gördü. Geçtiğimiz ay sırtında eğrilik olduğundan dolayı skolyoz ameliyatı oldu. Bugün bu aracı bağışlayanlara teşekkür ediyoruz. Bu araçta Yusuf’un düşme riski az olacak ve daha çabuk hareket edebilecek” dedi.

 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

Mutluluğu gözlerinden okunan Yusuf Örs “ Bugün akülü tekerlekli sandalyeyi hediye eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesine ve Süheyla Usta’ya teşekkür ediyorum. Benim önemli bir ihtiyacımı karşıladılar. Çok mutlu oldum” diye konuştu.

 

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10