Kozuva'ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda 1 Nisan'dan yapılan Meslek Komiteleri ve Meclis üyeleri seçimlerinde sarı liste ile seçimlere girerek yeniden başkanlığa seçilen Süleyman Kozuva'ya hayır

Çerkezköy 18.04.2018 14:03:00 0
Kozuva

YÜZER DE ZİYARET EDENLER ARASINDA

 

1 Nisan’da yapılan seçimlerde 2. kez başkanlığa seçilen Süleyman Kozuva’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken önceki gün de Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ Süleyman Kozuva’yı ziyaret etti.

 

 

SORUNLARININ GİDERİLMESİ ESAS OLANDIR

 

Ziyarette kurum müdürleri Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’ya hayırlı olsun temennisinde bulunurken, Kozuva da Yorucu bir seçim sürecinin akabinde bu kutsal ve onurlu göreve seçildik. Hepimizin ortak paydası Çerkezköy’dür. Çerkezköy TSO’nun üyelerinin menfaatleri, sorunlarının giderilmesi esas olandır. Burada meydana gelebilecek bir aksama domino etkisi yaparak hem sanayicimizi hem de ticaretle uğraşan üyelerimizi sıkıntıya düşürebilir. Bizler sorunların çözümü ve onlara yeni fırsatlar oluşturabilmek için 4 yıllığına göreve geldik. Görev yapacağımız süre zarfında elimizden gelen tüm gayreti göstererek Çerkezköy ve bölge için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Haber: Abdullah ADIGÜZEL

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10