Başkanlık makamını bu kez Başar yönetti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kapaklı Sanayiciler İlkokulu öğrencisi Deniz Başar temsili olarak Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'dan koltuğunu devir aldı.

Kapaklı 20.04.2018 20:56:00 0
Başkanlık makamını bu kez Başar yönetti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’dan temsili olarak koltuğunu devir alan Kapaklı Sanayiciler İlkokulu öğrencisi Deniz Başar, Başkan Mandalı eğitim ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Kısa süre de olsa başkan olan Başar, birim müdürlerine talimatlar verdi. "23 Nisan’ın çocukların gururu olduğunu ifade eden Başkan Mandalı; ‘’Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayatlarını sürdürmeleri bizim en büyük isteğimizdir. Çocuklarımızı özgür düşünceli, bilgili ve yetenekli gençler olarak yetiştirmek vazifemizdir" dedi.

 

 

KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİ İNŞAATINI İNCELEDİ

 

 

Küçük Başkan Başar Kültür Merkezi Projesi inşaatını inceledi. Bugün temsili olmuş olsa da yarınların da çocukların oturacağını belirten Başkan Mandalı, “ Sizler yarının belediye başkanları, milletvekilleri, valileri, kaymakamları, işadamları olacaksınız. Bu makamları sizler yöneteceksiniz. Siz çocuklar bizim yarınlarımızsınız, aydın geleceğimizsiniz, sizler için ne yapsak azdır.  Kapaklı Belediyesi olarak her zaman üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz. Her zaman yanınızdayız. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, ‘Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz’’ dedi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ziyarette bulunan öğrenci ve öğretmenlere günün anısına hediyeler verirken, ziyaretçiler de Başkan Mandalı’ya çiçek hediye etti.

 

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10