Tekirdağ'da 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tüm Türkiye'de olduğu gibi Tekirdağ'da da tüm coşku ile kutlandı.

Tekirdağ 23.04.2018 17:11:00 0
Tekirdağ

ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLADI

 

Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.  Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan tarafından yapıldı.

 

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Valilik önünde düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından etkinlikler sahil dolgu alandaki 100. Yıl Belediye Gençlik Merkezi’ndeki  4. Süleymanpaşa Çocuk Şenliği’nde öğrenciler tarafından yapılan gösteriler ile devam etti.  Gösterilerin ardından Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından daha önce düzenlenen resim, müzik, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

 

“TEKİRDAĞ KODLUYOR”

 

Çocuk Şenliğinin ardından protokol üyeleri “Tekirdağ Kodluyor” 23 Nisan Kodlama ve Stem Festivali’nin açılışını yaparak stantları gezip yapılan çalışmalar hakkında öğrencilerden bilgi aldı. Törenlere, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, siyasi parti temsilcileri, diğer protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10