Okulun eksiklileri giderilecek

Nurullah Narin Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından okulun eksikliklerinin giderilmesi amacıyla dün 08:00-17:00 saatleri arasında kermes düzenlendi.  Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Dicle Kapan ve Başkan Yar

Çerkezköy 25.04.2018 17:19:00 0
Okulun eksiklileri giderilecek

KERMESİMİZ ÖĞRENCİLER TARAFINDAN DA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

 

 

Okul yararına ve okuldaki eksiklikleri almak amacıyla kermesi düzenlediklerini dile getiren Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Dicle Kapan; " Burada kendi el emeğimizle yaptığımız yiyecekleri satıyoruz. Okul Aile Birliğimizin yanı sıra velilerimizin de büyük katkıları oldu bizlere çok yardımcı oldular. Kermesimiz öğrenciler tarafından da büyük ilgi görüyor. Gözleme yapıyoruz. Velilerimiz tarafından evde yapıp getirilen birçok tatlı, tuzlu, poğaça, börek çeşidimiz bulunuyor.  Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum " dedi.

 

 

EKSİKLERİMİZİ ALABİLMEK ADINA VE ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN DÜZENLEDİK

 

 

Velilerin kermesteki katkılarından dolayı teşekkür ettiğini dile getiren Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sevgi Nur Çetinkaya, "Velilerimizde en az bizler kadar çabaladı. Katkıları gerçekten çok büyük. Hepsine çok ama çok teşekkür ediyorum. Bu kermesimizi okul yararına, eksiklerimizi alabilmek adına ve öğrencilerimiz için düzenledik. Öğrencilerimiz için çalışıyoruz. Okulumuza su sebili almak istiyoruz. Öğrencilerimizin çeşmeden su içmesini istemiyoruz. Bu gibi eksiklerimizi öğrencilerimiz için gidereceğiz" dedi.

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10