Başvurusunu güç gösterisiyle yaptı

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığından istifa eden Abdullah Öğe, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan erken genel seçimlerde Tekirdağ'dan milletvekili aday adayı olduğunu düzenlediği basÄ?

Çerkezköy 29.04.2018 18:39:00 0
Başvurusunu güç gösterisiyle yaptı

Saat 13.30’da parti önünde düzenlenen açıklamaya AK Parti Eski İlçe Başkanları AlaaddinDemirbağ, Reşat Bahar, AK Parti Eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ile partililer katıldı. Programda ilk olarak AK Parti İlçe Başkanvekili Ercan Tanışık bir konuşma gerçekleştirdi. Tanışık “ Bugün teşkilatımızdan yetişmiş kardeşimiz aday adaylığını açıklayacak. Benim için önemli bir gün. Pırıl pırıl. Tertemiz kardeşimizi tanıtmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Allah nasip eder vekil seçildiğinde Ankara’ya gittiğimizde kapısını çalmadan içeri girebileceğimiz, derdimizi sıkıntımızı anlatabileceğimiz, ilçemizin sorunlarını rahat bir şekilde anlatabileceğimiz bir kardeşimizdir. Bugün de Tekirdağ milletvekili aday adayı olarak karşımızdadır. Hayırlı olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

 

 

“ÜSTÜNE KOYARAK BAŞARI YAKALAYACAKTIR”

 

 

Teşkilat önünde toplanan kalabalık partililere seslenen AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı Abdullah Öğe “ Allah’ın izni ile teşkilatlarımızla bir istişare ederek bu kutlu davada Tekirdağ’a daha iyi nasıl hizmet ederiz diyerek yola çıktık. 27’inci dönem genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak üzere çok sevdiğim, birinci adresim olan güzel teşkilatımızın İlçe başkanlığından istifa ettim. Teşkilat mensubu arkadaşlarım bu görevi layıkı ile yerine getireceklerdir. Bu genel seçimlerde ve yerel seçimlerde Çerkezköy AK Parti teşkilatı bundan önce olduğu gibi bundan sonrada üstüne koyarak başarıyı yakalayacaktır. Ben her zaman yanlarındayım” dedi.

 

 

 

“TERİMİZİN SON DAMLASINA KADAR ÇALIŞACAĞIZ”

 

 

Öğe “ Bizim bir hedefimiz var dedik. Önümüzde 24 Haziran Genel seçimleri var. Tüm teşkilat mensupları olarak hedefimiz Cumhurbaşkanımız, reisimiz, Baş komutanımız ve dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı bu ülkede başkan yapmaktır. Allah izni ile Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapmak için kapı kapı dolaşarak teşkilatlarımızla terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Milletvekili seçimlerinde Tekirdağ, Çerkezköy ve bölge insanlarımıza daha iyi hizmet getirebilmek için yaptığımız istişareler sonucunda aday adayı olmaya karar verdim. Bu kararla beraber inanıyorum ki görev verildiği takdirde en iyisini yapmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Görev verilmezse de üzülmeyeceğiz,. Biz razı olanlardanız. Kadere razı olanlardanız. Görev verilmese de milletvekili aday adaylığı olmasa bile teşkilat ve sizlerle beraber en iyi sonucu almak için çalışmaya gayret edeceğiz” dedi.

 

 

 

“GÖREV VERİLİRSE EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”

 

 

Hiçbir kişiyi şahsi menfaatleri için bu teşkilatın önünde görmediklerini kaydeden Öğe “ Görmek isteyenlerle bu yolu yürümedik. Türk insanı devletinin menfaatini kendi menfaatinden önde görmüştür. Bizde teşkilat olarak böyle görüyoruz. Görev verilirse en iyisini yapacağız. Rabbim bize birlik ve beraberlik içinde bu kutlu yürüyüşte önümüze çıkacak engellerde hep birlikte yardımcı olsun. Aramıza makamları, mevkileri koltukları sokmadan hedefe ulaşmayı çalışmayı nasip etsin” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

 

 

POLİTİK CEVAP VERDİ

 

 

Gazeteci Şaban Kardeş’in ‘Milletvekilliğini kazanırsanız Tekirdağ ile ilgili projeniz neler olacak. Termik santral ile ilgili halkın sorularına nasıl cevap vereceksiniz. Milletvekili aday adayı seçilmezseniz Çerkezköy Belediye Başkanlığı için aday olacakmısınız? “sorularını yöneltti. Kardeş’in sorularına politik bir şekilde cevap veren Öğe “Teşkilat olarak iki seçim, bir referandum ve bir de darbe sürecini atlattık. Üç seçimden de başarı ile çıktık. Darbede 29 gün sabaha kadar meydanlarda nöbet tuttuk. Genel seçimlerde de aynı başarı için yola çıktık. En iyi sonucu almak için mücadele edeceğiz. Milletvekili aday adaylığı sürecinde genel merkezimiz ilçe ve il başkanları aday olamaz demedi. Seçilmezsek de teşkilat ile beraberiz. Teşkilatlardan gelen birisiyim. Seçilsek de seçilmesek de Tekirdağ’a hizmet için çalışacağız. Genel seçimlerde aday olsak da olmasak da bu gördüğünüz insanlarla beraber yerel seçimlerde başarı göstererek mehter marşı ile çıkarak buradaki belediyeye AK Parti bayrağını dikeceğiz. Bu teşkilatlar yüzlerce Belediye Başkanı çıkartacak kapasitededir. Bu insanlardan her biri şuan belediyeyi yönetenlerden kat kat hizmet etme aşkı olanlar var. Kimsenin şüphesi olmasın. Hedefimizden şaşma yok. Hem genelde hem de yerelde Çerkezköy’ün başarısını perçinleyeceğiz” dedi. Öğe Kardeş’in termik santralle ilgili sorusunu ise yanıtsız bıraktı. Basın açıklamasının ardından Öğe, alkışlar ve sloganlar eşliğinde resmi adaylık başvurusunu yapmak üzere Tekirdağ’a uğurlandı. Öğe’yi resmi adaylık başvurusunda partililer de yalnız bırakmadı.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10