TRAKYAKENT meclis toplantısı yapıldı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT, Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Birlik Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında yapıldı.

Tekirdağ 30.04.2018 17:53:00 0
TRAKYAKENT meclis toplantısı yapıldı

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLEREK KARARA BAĞLANDI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Ardından Birlik Encümen Üyeleri, Kültür Komisyonu Üyeleri ve Plan Bütçe Komisyonu Üyelerinin seçimi yapılırken yeni yönetim kurulu; Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan,  Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı ve Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Coşkun Tanış oldu.  Yeni kültür komisyonu üyeleri Aysel Altaç, Aynur Özbirge, Serdar Ürkmez, Numan Şen, Oğuz Çakmak olurken, plan ve bütçe komisyonu üyeliklerine de Bayram Şeker, Serhan Top, Ahmet Uzun, Temel Ürek ve Celalettin Göçmen seçildi.

 

ÇALIŞMALARA YENİ DÖNEMDE DE AYNI ÖZVERİYLE DEVAM EDECEĞİZ

 

Yeni yönetim kurulu üyelerine ve kültür komisyonu ile plan ve bütçe komisyonu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Albayrak, TRAKYAKENT Belediyeler Birliği olarak çalışmalara yeni dönemde de aynı özveriyle devam edeceklerini belirtti. Başkan Albayrak, toplantıya katılım gösteren üyelere teşekkür etti.

 

Haber: Metin KARA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10