Veliköy halkı PTT şubesine kavuştu

Daha önce PTT acentası bulunan Veliköy Mahallesi dün düzenlenen açılış töreni ile şubesine kavuştu. Bir memur ve bir dağıtıcı ile hizmet verecek şube kredi işlemleri hariç tüm işlerde işlem

Çerkezköy 2.05.2018 15:13:00 0
Veliköy halkı PTT şubesine kavuştu

AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Dün saat 10.30’da Veliköy Mahallesi Hürriyet 1 Caddesi No:3’te hizmet verecek olan Veliköy PTT şubesinin açılışına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, PTT Tekirdağ Başmüdürü Eren Arslan, PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan ile personeller katıldı. Açılışta konuşan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, PTT Veliköy Şubesinin vatandaşlara hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Abban“ Buraya açılan şube ile diğer PTT şubelerindeki yük azalacak. Bu civarda oturan vatandaşlarımız merkeze gitmek zorunda da kalmayacak. Son dönemlerde Kızılpınar mahallesindeki vatandaşlarımızdan şikayetler alıyorduk. Bu şubenin açılmasıyla birlikte Kızılpınar mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızda işlemlerini burada yaptırabilirler” dedi.

“VATANDAŞIN AYAĞINA HİZMET GÖTÜRÜYORUZ”

 

Veliköy PTT Şubesinin bir memur ve bir dağıtıcı ile hizmet vereceğini kaydeden PTT Tekirdağ Başmüdürü Eren Arslan “ Veliköy mahallemizde yeni açılan PTT şubemiz vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Bizim buradaki amacımız Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi vatandaşların ayağına kadar hizmet götürmek. Bundan sonra ki çalışmalarımızda Tekirdağ’da  PTT şubelerini artırarak nerdeyse her  mahalle arasında olmasını sağlamak. Tekirdağ’da açılacak şubelerle birlikte her şubemiz arasında 20 dakikalık mesafe olacak. Ona göre çalışmalar yapılıyor. Kredi işlemleri haricinde şubemiz 375 çeşit işlem gerçekleştirecek. PTT şubemizin hayırlı olmasını dileyerek şimdiden burada çalışacak arkadaşlarımıza başarılar diyorum” dedi.



Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10