Kursiyerler yaptıklarını sergiledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi - Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü tarafından faaliyete geçirilen kurslarda eğitimini tamamlayan kursiyerlerin yaptıkları işlerin sergi açılışı ve belge

Tekirdağ 2.05.2018 15:20:00 0
Kursiyerler yaptıklarını sergiledi

ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

 

Tekira AVM'de düzenlenen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, TESKİ  Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Feyzi Ünal, daire başkanları, şube müdürleri, kurs eğitmenleri, kursiyerleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

KURSA KATILAN HERKES BÜYÜK ÇABA GÖSTERİYOR

 

Yaptığı açılış konuşmasında kursa katılan herkesin büyük çaba gösterdiğini kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; ‘’ Özverili çalışmalar sonunda iyi eserler çıktıkça biz de mutlu oluyoruz. Çalışmalar daha da geliştirilerek önümüzdeki dönem devam edecektir. Kurslara katılan ve mezun olan herkesi tebrik ediyorum. Onlara bu çalışma zevkini aşılayan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum" dedi.

 

SERGİ, 8 HAZİRAN SALI GÜNÜNE KADAR AÇIK KALACAK

 

Tören kursları başarı ile tamamlayan kursiyerlerin belgelerini almaları ile son buldu. Sergi, 8 Haziran 2018 Salı gününe kadar Tekira AVM'de sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

 

Haber: Metin KARA


0282 726 91 91
0282 747 65 10