Yurdakul basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü dolayısıyla Malkara'da görev yapan basın mensuplarına kahvaltı düzenledi. Cafe Annem'de düzenlenen kahvaltı progr

Malkara 3.05.2018 15:03:00 0
Yurdakul basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı

OHAL'İN KALKTIĞI BİR TÜRKİYE’Yİ ÖZLEMLE ARIYORUZ

 

Kahvaltıda, basının özgür bir şekilde faaliyet gösterebileceği, OHAL'in kalktığı bir Türkiye’yi özlemle aradıklarını ifade eden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; ‘’Umarım bu seçimlerle birlikte basın tekrar eski özgür günlerine geri döner. Artık demokrasinin tüm anlamıyla işlediği bir Türkiye hayali kuruyoruz. Hem bu hayalle birlikte yaklaşan seçimlerde Ülkemize, Malkaramıza ve Tekirdağımıza hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.


4 YILI GERİDE BIRAKTIK
 

4. yılı geride bıraktıklarını da belirten Yurdakul; ‘’Seçimlere kısa bir süre kaldı. Malkara'nın birçok sorununa el attık. Birçok sorunu çözüme kavuşturduk. Projelerimizin hayata geçmesiyle birlikte ciddi anlamda vatandaşlarımız da bunları fark edecek. Çok amaçlı kapalı pazar yeri inşaatımız devam ediyor. 2019'un temmuz ayında bitecek. Kombina Et Tesisi inşaatımız da devam ediyor. Onunda Ekim ayı gibi açılışını yapmayı düşünüyoruz. Pazartesi günü Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde çok amaçlı salon ihalemiz gerçekleşecek. Bir aksilik olmazsa seçimlerden sonra hafriyatına başlarız. Temel atma törenini de bu yaz gerçekleştiririz. Aile yaşam merkezi kısa bir süre sonra açılmaya hazır hale gelecek. Şehitlik ve Hürriyet Caddesi'ndeki yayalaştırma projelerimiz bitmişti. Bu yaz RSS beton yol yaptığımız şehir içindeki caddelerin asfaltlaması da gerçekleşecek. Yaptığımız alt yapı çalışmalarıyla yağmur suyu sorunu çözülmüş, anayollarındaki sıkıntılar bitmiş bir Malkara ile birlikte vatandaşlarımızla buluşacağız. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde de yaklaşık 200 kilometre sathi kaplama yol yaptık. Parke taş çalışmalarımız devam ediyor. Ciddi anlamda alt yapı yatırımı yaptığımız mahalleler var. Bu yılda 70 kilometrenin üstünde sathi kaplama programımız var. Hemşerilerimize hak ettiği özlediği daha güzel bir Malkara'ya kavuşturma peşinde hep beraber ilerliyoruz” dedi.



Haber: Metin KARA


0282 726 91 91
0282 747 65 10