Başkan Mandalı'yı davet ettiler

Samsunlular Dernek Başkanı Mustafa Önder ve yönetim kurulu üyeleri, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ziyaret ederek 13 Mayıs Pazar günü saat 10.00 'da Çamlık parkında birincisi dÃ

3.05.2018 15:30:00 0
Başkan Mandalı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Kapaklı Samsunlular Dernek Başkanı Mustafa Önder ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.  Ziyarette Kapaklı Samsunlular Dernek Başkanı Mustafa Önder ve yönetim kurulu üyeleri 13 Mayıs Pazar günü saat 10.00 ‘da Çamlık parkında birincisi düzenlenecek olan Bolluk Aşı programına Başkan Mandalı’yı davet ettiler.


DERNEKLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mandalı; '' Biz Kapaklı olarak büyük bir aileyiz. Samsunlu hemşerilerimiz ile de ilçemizde yaşamaktan mutluyuz ve gururluyuz. Kapaklımız kardeş bir coğrafyadan oluşmaktadır. İlçemize çeşitli bölgelerden gelerek, kendi kültürlerini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak üzere faaliyet gösteren derneklerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki geçmişini tanımayan bir nesil, kendisini geleceğe hazırlayamaz. Programınıza katılmaktan onur duyarız. '' dedi. Başkan Mandalı ziyaret için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.


Haber: Metin KARA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10