Belediyenin çalışmalarını anlattılar

Süleymanpaşa Belediyesi, İzmir Bayındır Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali'ne katıldı.  Festival alanında Süleymanpaşa Belediyesi'nin çalıÅ

Süleymanpaşa 4.05.2018 15:12:00 0
Belediyenin çalışmalarını anlattılar

EŞKİNAT, KİTAP HEDİYE ETTİ
 

Festivale onur konuğu olarak katılan Süleyman Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli’yi makamında ziyaret etmesinin ardından festival alanında incelemelerde bulundu, çiçekçilik ve Bayındır Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Süleymanpaşa Belediyesi’nin 4 yıllık çalışmalarını içeren kitabı Sesli’ye hediye eden Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi’nin gerçekleşen ve hazırlıkları süren projeleri ile ilgili bilgilendirmede bulundu.


KİRAZ FESTİVALİ’NE DAVET ETTİLER
 

21. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali ile ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Süleymanpaşa, sanat ve kültür kenti oma yolunda adım adım ilerlerken, gerçekleştirdiğimiz sanatsal, kültürel, sportif ve sosyal içerikli projelerimizi Türkiye’nin çeşitli mecralarında tanıtarak kentimizin bilinirliğini arttırmak ve geliştirmek için çalışıyoruz. Belediye olarak Serada Modern Çiçekçilik projemizi hayata geçirdik. Bu konuda deneyimli ve başarılı olan Bayındır Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde incelemek ve Sayın Belediye Başkanı Ufuk Sesli ile istişarede bulunmak üzere 21. Uluslararası Çiçek Festivali’nde bulunuyoruz. Kendilerini de Haziran ayında yapacağımız Kiraz Festivali’ne davet ettik’’ dedi.


Haber: Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10