Şampiyonluğu doyasıya kutladılar

Kuruluşunun ilk yılında mücadele ettiği Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu'nda şampiyonluğunu haftalar öncesinden garantileyen Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü evinde KızılpınarUzayspo

7.05.2018 17:50:00 0
Şampiyonluğu doyasıya kutladılar

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

 

 

Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmada ev sahipliği yapan ekip Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü Uğur, Barış, Erhan, Berkay, Ozan, Ferhat, Tolga, Emre, Mert, Fırat ve Murat ilk onbiri ile sahaya çıkarken; rakibi KızılpınarUzayspor ise Erkan, Ferhat, Yakup, Hüseyin, Davut, İlker, Doğukan, Haluk, Enis, Arif ve Serkan kadrosu ile çıktı.

 

 

EV SAHİBİ EKİP ON KİŞİ KALDI

 

 

Taraftarın desteğini arkasına alan Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü ilk dakikalardan itibaren gol aradı. Konuk ekip KızılpınarUzayspor ise şampiyonluğunu garantileyen rakibi karşısında cesur bir futbol ortaya koydu. Karşılaşmanın 34’ücü dakikasında ikili mücadele sonunda rakibine sert müdahalede bulunan Ferhat hakem tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı. Rakibi karşısında bir kişi fazla olan konuk ekip KızılpınarUzayspor Barış’ın kendi kalesine attığı golle öne geçti. İlk devresinin kalan dakikalarında isi gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre konuk ekip KızılpınarUzayspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

 

UZAYSPOR ÖNE GEÇTİ

 

 

Karşılaşmanın ikinci devresine baskılı başlayan Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü sağlı sollu ataklarla rakip kalede beraberlik sayısını aradı. 50’inci dakikada Mert’in pasıyla hareketlenen Tolga düzgün bir kafa vuruşu gerçekleştirerek takımına beraberliği kazandırdı. Her iki takımında cesur bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın kalan dakikalarında konuk ekip tekrar öne geçti. 79’uncu dakikada Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü’nün yüklendiği dakikalarda kontraya çıkan KızılpınarUzayspor’da Hüseyin topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı.

 

 

İLK İKİ İÇİN UMUTLANDI

 

 

Rakibi karşısında ikinci kez öne geçen konuk ekip Uzayspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü ise son dakikalarda geliştirdiği ataklarda beraberlik sayısını bulamadı. Karşılaşmada KızılpınarUzayspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sezon ilk yenilgisini alan Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü 33 puanda kalırken, KızılpınarUzayspor ise puanını 23 yaparak ilk iki için umutlandı.

 

 

ŞAMPİYONLUĞU DOYASIYA KUTLADILAR

 

 

Maçın ardından şampiyonluğunu kutlayan Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü oyuncuları, şarkılar eşliğinde şampiyonluk coşkusunu yaşadılar. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Akın Yılmaz’da sahaya inerekBaşakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü oyuncularını tek tek kutladı.

 

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10