Türkiye Şampiyonu Altuğ İnan da aday adayı oldu

Çorlulu iş adamı, 2018 Türkiye Kawasaki Motosiklet Pist Şampiyonu ve Avrupa İkincisi Altuğ İnan İYİ Parti Genel Merkezi'ne 27. Dönem Tekirdağ Milletvekilliği için aday adayı başvurusunu yaptı. 50

Çerkezköy 7.05.2018 19:36:00 0
 Türkiye Şampiyonu Altuğ İnan da aday adayı oldu

TEKİRDAĞ’IN DÖRT BİR YANINA HİZMET ETMEK İÇİN ADAY ADAYI OLDUM

 

Çorlulu iş adamı Altuğ İnan, Trakya’nın önde gelen siyasetçilerinden Çorlulu iş adamı Kamil İnan’ın oğlu olduğunu da belirterek,  “Trakya siyasetine ve özellikle Tekirdağ siyasetine uzun yıllar damgasını vuran ve dürüst siyasetten hiçbir zaman ödün vermeyen babam Kamil İnan’ın bizlere verdiği dürüst siyaset terbiyesi çerçevesinden sapmadan Tekirdağ’ımızın dört bir köşesine parti ayrımı yapmadan hizmet etmek için İYİ Parti saflarında yer alarak Tekirdağ Milletvekilli aday adayı oldum. İYİ Parti bu seçimlerde tüm ülke genelinde başarılı sonuçlar alacaktır, İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener’de Türkiye’mizin ilk Kadın Cumhurbaşkanı olacaktır, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın”dedi.

 

ŞAMPİYON SPORCUMUZ ALTUĞ İNAN’IN ADAY ADAYLIĞINDAN MUTLU OLDUK

 

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, “Türkiye Kawasaki Motosiklet Pist Şampiyonu Çorlu ve bölgemizin sevilen iş adamı Aktuğ İnan’ın partimizden Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olmasından onur ve gurur duyduk ve bir o kadar da mutlu olduk. Kendisi gerek iş hayatında gerek sporculuk hayatında ülkemizin başarılı bir ismi,Sporda ayni zamanda ülkemizi Avrupa şampiyonalarında da temsil eden bir  sporcumuzdur.İYİ Parti saflarında yer alarak ilimizden milletvekilliğine aday adayı olan şampiyonumuza  aday adaylığı hayırlı olsun diyoruz” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10