Doğaroğlu da CHP'den aday adaylığını açıkladı

Düzenlediği toplantıda aday adaylık açıklamasında bulunan CHP'den 27. Dönem Tekirdağ Milletvekili aday adayı olan Uzm. Dr. İsmail Doğaroğlu; '' 16 yıldır tek adam rejimiyle ülkeyi yöne

Çerkezköy 8.05.2018 19:12:00 0
Doğaroğlu da CHP

CHP’den 27. Dönem Tekirdağ Milletvekili aday adayı olan Uzm. Dr. İsmail Doğaroğlu önceki akşam Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda düzenlediği toplantıda aday adaylık açıklamasında bulundu.  Doğaroğlu’nun basın açıklamasına İlçe Başkanı Engin Camcı, ilçe yönetimi, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları, belediye meclisi üyeleri, Kapaklı, Saray ilçe başkanları ve Çerkezköy ilçe eski başkanları ile birlikte çok sayıda partili vatandaş katıldı.

 

 "DOĞAROĞLU BU ÜLKE İÇİN KENDİSİNİ ADAMIŞ BİR İNSAN"

 

Toplantıda ilk konuşmayı CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı yaptı. Camcı, “Bu ülke için kendisini adamış değerli insan Uzm. Dr. İsmail Doğaroğlu’na aday adaylığının hayırlı olmasını diliyoruz. 24 Haziranda yapılacak bu seçimin yıldızı Cumhuriyet Halk Partisi olacak. Hatta oldu bile. Bu seçim Türkiye siyasi tarihine geçecek. CHP İYİ Parti’ye 15 demokrasi kahramanı milletvekili vererek oyunu bozdu.  CHP milli iradenin meclise yansıması için ittifakla şahıs ve mevki kaygısı gözetmeyerek Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdi. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten sonra CHP’nin yapmış olduğu en önemli demokrasi katkısıdır. Bugün Yüksek Seçim Kurulu’na giderek cumhurbaşkanlığı engelliğine karşı imza verdik. Şartlar ne olursa olsun CHP bu ülkenin sigortası, temel direği ve teminatıdır. CHP her zaman ülkemizi korumuş ve yine ülkemizi bu çıkmazdan, korku imparatorluğundan kurtaracak CHP’dir. CHP bu süreçte tabandan gelen sese kulak vererek mutlu haberle geldi. Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı ile partimizi yüksek seviyelere çıkaracağına inançlıyız. CHP dışında da insanlarımızın Muharrem İnce’ye karşı ilgisi çok. CHP üzerine düşeni yaptı yapmaya da devam edecek. 24 Haziran’da Allah CHP’nin yanında olacak. Bu seçimleri Halkımız, Cumhuriyet için, demokrasi için, adalet için, özgürlük için, ve ülkemizin geleceği ve insanlarımızın geleceği için kazanacağız” diye konuştu. Engin Camcı konuşmasının ardından İsmail Doğaroğlu’na Atatürk’ün Cumhuriyetin 10. yılında taktığı Cumhuriyet Halk Partisi'nin bez rozeti ile Atatürk Rozeti ve Türk Bayrağı Rozeti hediye etti.

 

"İKTİDAR ERKEN BASKIN SEÇİM KARARI ALMIŞTIR"

 

Konuşmasına 6 Mayıs 1972 yılında idam edilen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ı anarak sözlerine başlayan 27. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Uzm. Dr. İsmail Doğaroğlu da; ‘’ 16 yıldır tek adam rejimiyle ülkeyi yöneten siyasal iktidar 24 Haziran 2018 tarihinde erken baskın seçim kararı almıştır. Yüksek seçim Kurulu’nun şaibeli müdahalesiyle kıl payı kazandıkları referandum sonucu sözde yasal olarak uygulayacakları fiili durum zaten yürürlüktedir. Baskın seçim kararı alınmasının nedeni; ekonomide hızla kötüye gidiş, hala gelen şehit haberleri, dış işlerinde itibar kaybı, ülkedeki huzursuzluğun ve mutsuzluğun artışı, işsizliğin artmasıyla gençlerde oluşan gelecek kuşkusunun artması sonucu desteklerinin hızla erimesi ile gelişen bireysel endişelerinden başka bir şey değildir” dedi.

 

"TRAKYADA KÖMÜRLÜ TERMİK SANTRAL İSTEMİYORUZ"

 

CHP 27. Dönem Tekirdağ Aday Adayı Uzm. Dr. İsmail Doğaroğlu, Trakya’da Kömürlü Termik istenmediğini de belirterek, “Siz, havasını kirleterek Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizin, ormanlarını yok ederek Saray ilçemizin suyunu kirleterek Ergene'ye niye ihanet ediyorsunuz. Ergene' de balık tutacağını iddia edenler turizm cenneti olmaya layık, düne kadar İstanbul' un sayfiye yeri olan Marmaraereğlisi ve Süleymanpaşa ilçelerimizde denize girecek yer bırakmadılar. Şeker fabrikalarının özelleştirilme adı altında işlevselleştirilmesinin altında yatan da budur. Şeker fabrikaları kapatılınca pancar üretimi kısıtlanacak, tarımsal gelir kaynakları kesilince halk sanayiden sayılan işyerlerinde sömürülmek üzere gönüllü çalışacak, sadece sermayeye hizmet edecektir. Alpullu şeker fabrikası satışıyla bundan sonra biz Hayrabolu'nun Pancarköy Mahallesi'ne, Nişasta Bazlı Köy'mü diyeceğiz" dedi.

 

EZENLERİN DEĞİL EZİLENLERİN YANINDAYIZ

 

Ezenlerin değil ezilenlerin yanında olduklarını kaydeden Doğaroğlu; ‘’ Halk için halk ile birlikte, Cumhuriyet'in temel değerlerini, Atatürk'ün ilke ve devrimlerini savunmak, korumak ve halkımıza en iyi hizmeti vermek amacıyla önümüzdeki dönemde yapılacak genel seçimlere katılmak için milletvekilliğine aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Halkımıza, Ülkemize ve Partimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Haber/ Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10