''Esnaflarımızın indirimli hizmet almalarını sağlıyoruz''

Oda üyesi esnafların sağlıktan eğitime kadar her alanda indirimli hizmet almaları için anlaşmalar yaptıklarını ve bu anlaşmalara devam ettiklerini belirten Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurul

Çerkezköy 10.05.2018 21:46:00 0

ODA ÜYELERİMİZİN HER ALANDA İNDİRİMLİ YARARLANMALARI İÇİN ANLAŞMALAR YAPIYORUZ

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bozdağ, yaptığı konuşmada; “Odamız üyesi esnaflarımızın sağlıktan eğitime kadar her alanda indirimli hizmet almaları için oda olarak indirim anlaşmaları yapıyoruz ve bu indirim anlaşmalarımız devam edecek. Bugün de oda üyelerimiz ve birinci derecedeki yakınlarının indirimli eğitim hizmeti almaları için Özel Göktürk Sivil Havacılık Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ile indirim anlaşması yapmış bulunuyoruz. Bu anlaşma ile oda üyelerimizin eğitim gören çocukları bu okuldan yüzde yirmilik bir indirimden yararlanacaklardır. Bu anlaşmamızın camiamız hayırlı olsun”dedi.

 

ÖZEL GÖKTÜRK SİVİL HAVACILIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ SİVİL HAVACILIKTA İLK KAMPÜS

 

Özel Göktürk Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yönetim Kurulu Üyesi Adem Okur da; ”Okulumuz 5 yıllık okul. Okulumuz Marmaraereğlisi’nde eğitim ve öğretim yapacak. Eğitime hazırlık sınıfı ile başlayacak. Çift dille eğitim verecektir. Okulumuzda sivil havacılık programına bağlı program uygulanacak. Milli Eğitim Bakanlığı’nın müfredatı ile birlikte üniversite hazırlık programı yapılarak öğrencilerimizin üniversiteye geçişte ek puan hakkı var. Havacılık alanında ilk kampus olması nedeniyle okulumuzda atölye ve hangar donanımları da bulunması nedeniyle kampus içinde sosyal ve sportif tesislerimizde öğrencilerimiz beceri eğitimlerini tamamlayacaklardır. Mezun olduklarında Milli Eğitim Bakanlığı diploma işyeri açma belgesi ve teknisyenlik sıfatı almalarının yanı sıra sivil havacılık güvenliği eğitim ve sertifikasyonu uluslararası dil yeterlilik belgesi ve mesleki beceri program tamamlayıcılarıyla uluslararası çalışma pasaportu olan RURO Pass alacaklardır. Okulumuzda çocuklar dünya çapında geçerliliği olan bir mesleğe ilk adımlarını atmış olacaklar. Gençlerimiz umutsuzca iş arayan değil, kendilerine sunulan iş alternatifleri arasından en uygun olanını seçen ve aranan özelliklere sahip bireyler olacaklar. Kişisel gelişim uzmanlarımızın hazırladığı program çerçevesinde gençlerimizin kendine güvenen, doğru hayaller kurabilen ve donanımlı bireyler haline gelmesi için çalışacağız. Bu amacımıza yönelik olarak, birçok farklı platformda her türlü sosyal olanağa sahip olmalarını sağlıyoruz. Gençlerimize en üst seviyede bir eğitim vermeyi ve bundan maksimum katkıyı sağlamalarını hedefliyoruz. Bugün Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri ve birinci derecedeki yakınlarının okulumuzdan yüzde indirimli olarak yararlanmalarını sağlayacak indirim anlaşması imzaladık. Bu indirim anlaşmamızın her iki kurumumuza da hayırlı olsun”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10