Hortum Süleymapaşa'yı olumsuz etkiledi

Süleymanpaşa'da önceki gün saat 18.00 civarında aniden bastıran sağanak yağış ve devamında oluşan hortum, Kazandere Mahallesi'ni olumsuz etkiledi. Süleymanpaşa Belediyesi, hortumun vurduğu Kazande

Süleymanpaşa 11.05.2018 18:58:00 0
Hortum Süleymapaşa

Süleymanpaşa’da önceki gün saat 18.00 civarında aniden bastıran sağanak yağış ve devamında oluşan hortum, Kazandere Mahallesi’ni olumsuz etkiledi.

 

ACİL İHTİYAÇLAR KARŞILANDI

 

Hortumda 8 ev hasar görürken, bazı evlerin çatıları uçtu, bazı ağaçlarda hortuma dayanamayıp yıkıldı. Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü gece geç saatlere kadar bölgede çalışma yaptı. Yıkılan evlerde hasar tespiti yapan ekipler, devrilen ağaçları ve çatı yıkıntılarını ortadan kaldırırken mahalle halkının acil ihtiyaçlarını da karşıladı.

 

CAN KAYBIMIZ YOK

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat “Hortum maalesef Kazandere Mahallemiz başta olmak üzere birkaç mahallemizde maddi zarara yol açmıştır. Kazandere Mahallemizde 8 ev büyük çapta hasar görmüştür. Can kaybımızın olmaması ve hiçbir vatandaşımızın yaralanmadan hortumu atlatması en büyük tesellimiz. Ekiplerimiz hortumun hemen ardından Kazandere Mahallemize ulaşmış ve vatandaşlarımızın yanında olmuştur. Erzak ve isteyen vatandaşlarımız için de konaklama imkanlarımızı afetzede vatandaşlarımıza sunduk. Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk, her zaman da olacağız” dedi.

 

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10