Kenar ve Çeken'den  Çiftçiler Günü ziyareti

Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kenar ve Kapaklı Belediye Başkan Danışmanı Veli Çeken dün saat 12.30'da S.S. Çerkezköy 972 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifiâ€?

Çerkezköy 15.05.2018 12:23:00 0
 Kenar ve Çeken

S.S.  Çerkezköy 972 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal, “Öncelikle bugün çiftçiler günümüzü kutlama ziyaretinde bulunmanızdan şahsım, yönetim kurulumuz, kooperatif müdürlüğümüz ve kooperatif ortaklarımız adına sizlere teşekkür ediyorum. Çiftçiler olarak her yıl beklentimiz havaların mevsim normallerine göre yağışlı olması ve bol ürün elde edilmesi ve de alın terinin karşılığının alınmasıdır. Son günlerde yağan yağmur çiftçimize hızır gibi yetişti. Önümüzdeki günlerde yağarsa çok iyi olacak. Tüm çiftçilerimize bol bereketli bir hasat yılı diliyorum” dedi.

ÇİFTÇİLERİMİZE BOL VE BEREKETLİ HASAT YILI DİLİYORUM

Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kenar da, “Tüm çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun. Çiftçilerimize bol ve bereketli ürünler elde etmelerini ve alın terlerinin hakkı olanı almasını temenni ediyoruz. Bölgemizin sanayi bölgesi olması nedeniyle Trakya Bölgesi’nde en az tarım alanlarına sahip olan bir bölge buna rağmen çiftçilerimiz canla başla en iyi şekilde kaliteli üretim yapmakta olduklarını görüyoruz. Tüm çiftçilerimize bereketli bir hasat yılı diliyorum” dedi.

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10