CHP aday listesi belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi'nin milletvekili aday listesi belli oldu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Merkez Yürütme Kurulu  ve Parti Meclisi  toplantısının ardından milletvekili list

Tekirdağ 21.05.2018 18:56:00 0
CHP aday listesi belli oldu

İLK SIRA ÖZTRAK’IN 


CHP Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisi toplantılarının ardından milletvekili listeleri şekillendi. Tekirdağ’ın Milletvekili aday listesi de belli oldu. Genel başkan yardımcılarının tamamı seçilecek yerlerden listeye girdi. Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak da Tekirdağ birinci sıra listedeki yerini alırken, ikinci sırada ise Ziraat Yüksek Mühendisi İş adamı İlhami Özcan Aygun’e verildi. Üçüncü sırada mevcut milletvekili Dr. Candan Yüceer yer alırken, bir önceki seçimde üçüncü sırada yer alan mevcut milletvekili Emre Köprülü ise listenin dördüncü sırasında yer aldı. 


ARZU MANDALI SUCU 6. SIRADA 


Listenin beşinci sırasında Tekirdağ Belediyesi Eski Başkanı Adem Dalgıç yer alırken, Listede Çerkezköy’den Uzman Doktor İsmail Doğaroğlu ise altıncı sırada kendisine yer buldu. Listenin son sırasında ise Mülkiyeliler Birliği Tekirdağ Şubesi Başkanı Gülfer Ümit bulundu. Milletvekilliği için Çorlu Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Ünal Baysan ise listede kendine yer bulamazken, Baysan cephesinde bu durum şok etkisi yarattı. 


ARZU MANDALI SUCU ÇEKİLDİ 


Öte yandan geçtiğimiz akşam kamuoyuna açıklanan listede altıncı sırada yer alan Arzu Mandalı Sucu ise dün akşam saatlerinde şok bir kararla listeden çekildi. Sucu’nun yerine ise Tekirdağ’dan Gülfer Ümit yedinci sıradan listeye dahil edildi. Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Arzu Mandalı Sucu “  Söz konusu vatansa gerisi teferruattır, görevler verilmez alınır! Meydanlar bizimdir, durmak yok Tüm gücümüzle çalışacağız!  Vazgeçmedim, Nadasa bıraktım hayırlısı olsun, tüm dostlara selam, yolumuza devam olsun. Daim olan CHP’dir” ifadelerini kullandı. 


Haber: Hilal ÇARIKÇI 
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10