Kırklarelispor ulusal lisans aldı

TFF 2.Lig ekiplerinden Kırklarelispor Başkanı Volkan Can yaptığı açıklamada bu yılda geleneğin devam ettiğini, Kırklarelispor'un ulusal lisans alan ilk altı kulüp arasında bulunduğunu kaydetti. 

23.05.2018 17:39:00 0
Kırklarelispor ulusal lisans aldı

“GURUR DUYUYORUM”


Türkiye FUTBOL Federasyonu Ulusal Kulüp Lisans başvurusunda bulunan 52 kulübün dosyaları üzerinde yaptığı inceleme sonucunda; Spor Toto 1 . Lig'den Gazişehir Gaziantep FK, TFF 2. Lig'den Kırklarelispor, Menemen Belediye spor, Ottocool Karagümrük, Sancaktepe Belediye spor ve Tuzlaspor A.Ş. kulüpleri Ulusal Lisans almaya hak kazandı. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can yaptığı açıklamada “  Futbol Federasyonu tarafından Ulusal lisans verilirken , Finansal Fair Play Talimatı'nda aranan Sportif, Altyapı, Personel-İdari, Hukuki ve Mali kriterler göz önünde bulunduruluyor. Örnek verecek olursak bu lisansı alamayan ya da süresi sonunda alan kulüplerden Karşıyaka, Mersin İdmanyurdu, Gaziantepspor, Manisaspor kulüplerinin yaşadığı gerçekler göz önündedir. 
Kırklarelispor Kulübü olarak görevimizin ne olduğunu iyi bildiğimizi düşünüyorum. 7 yıldan bu yana yer aldığımız Spor-toto 2.Lig’de ilk olarak Ulusal lisansı alan bir kulübün başkanı olmaktan gurur duyuyorum” dedi. 


“BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR”


Can” Bugüne kadar yaşadığımız maddi ve manevi tüm zorluklara rağmen sürdürdüğümüz bu mücadelede yanımızda yer alıp destek verenlere sonsuz şükranlarımı sunuyorum.Ancak bu yolda bizleri baltalamaya çalışanların varlığını da unutmayarak yolumuza aynı sevgi,hırs ve özveri ile devam edeceğiz. Kulübümüzün 50.yılında tüm kurum, kuruluş ve kişileri maddi ve manevi yanımızda görmek istiyoruz. Yaptığımız bu çalışmaların ve onurlu mücadelemizin amacına ulaşmasında bu destekler çok büyük önem taşımaktadır. Herkesi bizlere ve kulübümüze köstek değil destek olmaya çağırıyorum. Bu destekler ile takımımızı çok daha büyük hedeflere taşıyacağımıza canı gönülden inanıyorum” dedi. 


Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10