Ak Parti adayları Çerkezköy'de görücüye çıktı

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan 27. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı olarak gösterilen isimler Çerkezköy'e gelerek ilçe binasında partililerle buluştu.

Çerkezköy 23.05.2018 19:21:00 0
Ak Parti adayları Çerkezköy

PARTİLİLER TARAFINDAN KARŞILANDILAR

Dün saat 16.30’da Çerkezköy’e gelen AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayları Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Mestan Özcan, Av. Kerim Atalay, Abdullah Öğe ve Av. Cem Karaca mehteran eşliğinde partililerinin yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı. Milletvekili adayları bina önünde kendilerini bekleyen kalabalıkla tek tek tokalaştıktan sonra parti binasında düzenlenen toplantıya katıldı.Parti binasında gerçekleşen toplantıda milletvekili adaylarının yanısıra belediye meclis üyeleri, AK Parti Eski İlçe Başkanı Sait Yazı, Eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve partililer yer aldı.

“SÖZ VERDİK”

Programda ilk olarak konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanvekili Ercan Tanışık “ 24 Haziran’daki seçimler öncesi gece gündüz demeden kapı kapı gezerek hedeflediğimizi yere ulaşmak için elimizden geleni yapacağız.  Bu seçim bir Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminden çok öte bir seçimdir. Bu seçim ümmetin, mazlumların, ezilenlerin, üzerimizde oynanan oyunlara karşı vereceğimiz mücadelenin bir seçimi olacak. Bu seçimde herkes hepimiz el ele verip bu işi layıkıyla yapacağız ve hedeflediğimiz yere o sandıkları patlatarak geleceğiz” dedi.

“ÇOK MUTLUYUM”

Tanışık’ın ardından konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel “ Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Biz seçim startını göreve geldiğimiz gün itibari ile vermiştik. Cumhurbaşkanımız seçim tarihini açıkladığı gün itibari ile biz zaten sahalardaydık. Çerkezköy ilçe teşkilatı da üstüne düşen, fazlasıyla yapıyor ve yapmaya da devam edecek” dedi. 4 yıllık İlçe Başkanlığı görevinin ardından milletvekili adayı olduğunu kaydeden AK Parti Tekirdağ Milletvekili 6.sıra adayı Abdullah Öğe “

10 yıl AK Parti’nin iktidarda olduğu Çerkezköy’de yine hiçbir beklentisi olmadan 4 yıl birlikte çalıştığımız bir teşkilat bize nasip oldu. Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu bu partide olduğum için çok mutluyum. Allah, herkesin AK Parti’de siyaset yapmasını nasip etmez. Bana sizlerle birlikte siyaset yapmayı nasip etti. Bu partide biz şunu öğrendik, önemli olan dava adamı olmak değilmiş, önemli olan dava adamı kalabilmek. Biz bu dava kim ne derse desin bize zarar verecek, bize kazanım sağlamayacak hiçbir tartışmanın içinde olamayız” dedi.

“BİZ LİDERE BİAT ETMİŞİZ”

Öğe” Dolarla oynuyorlar. Şurayla oynuyorlar, burayla oynuyorlar. Bizim dengemizi bozmaya çalışıyorlar. Ama rahmetli Erbakan hocamızın bir sözü var ‘Ispanaktan yağ çıkmaz’. Bunlardan hiçbir şey olmaz. Ne inceden olur, ne dolardan olur ne borsadan olur. Üzerimize düşeni en iyi şekilde 24 Haziran seçimlerinde de yapacağız. Cumhurbaşkanımızın tercihi ile böyle bir liste ortaya çıktı. Bir bildiği vardır. Biz liderimize biat etmişiz. Bizi 24 Haziran’da birtakım tartışmaların içine çekmeye çalışanlara müsaade etmeyeceğiz. Birilerinin zoruna da gitse de biz 24 Haziran’da en çok milletvekili sayısı ile parlamentoda Cumhurbaşkanımızı destekleyeceğiz, 30 Mart yerel seçimlerinde de Mehteran Marşı ile beraber Kur’an okuyarak belediyeye AK parti bayrağını dikeceğiz” diye konuştu.

“LİSTENİN NERESİNDE OLDUĞUMUZ ÖNEMLİ DEĞİL”

AK Parti 26.dönem milletvekili Ayşe Doğan’da programda kısa bir konuşma gerçekleştirerek “  Bu çıktığımız yolda hep beraber durmak yok yola devam diyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızı Allah’ın izni ile güçlü bir temsille başkan yapacağız. Daha çok vekili Ankara’ya gönderelim. Mustafa Şentop’un Tekirdağ’da listede yer alması artı bir katkı verecektir” dedi. ’24 Haziran’da başkanlık sistemine Allah’ın izni ile geçiyoruz’ diyen AK Parti Tekirdağ 7.sıra milletvekili adayı Cem Karaca”  Bizler AK Partililer olarak 24 Haziran’a kadar çalışacağız. Listenin neresinde olduğumuz önemli değil. Recep Tayyip Erdoğan’ın 25 Haziran’da Türkiye Cumhuriyeti’nin 1’inci başkanı yapacağız” dedi.

“DESTEKLERİNİZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİDİR”

24 Haziran’da ülkenin geleceğinin tayin edileceğini kaydeden AK Parti Tekirdağ 5.sıra milletvekili adayı Kerim Atalay “ Güçlü ve büyük Türkiye’nin kurulabilmesi için 24 haziran seçimleri bir kapıdır. Büyük ve güçlü Türkiye’nin temellerini hep birlikte kuracağımıza inanıyorum” diye konuştu. Çerkezköy’ün kendisi için önemli olduğunu kaydeden 4.sıra adayı Mestan Özcan “ Ben bundan 7 yıl evvel 4’üncü sıra milletvekili adayı olarak Çerkezköy’e ilk saha çalışmalarına geldim. Başarı sürdürülebilirse başlarıdır. Bir başarımız var ve yine dördüncü sıra adayıyım. Biz o zaman 4’üncü sıra adayıydık ama 3’üncü sıradaki Sait Yazı abimizi parlamentoya gönderememiştik. Bir sonraki dönem 3 tane vekil çıkardık. Neden 4 çıkarmayalım. 4’ü çıkaralım arkası gelir. Destekleriniz bizim için çok önemli. Önce 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımızı başkan yapacağız. Ardından da en çok vekili çıkaracağız” dedi.

“EN BÜYÜK PAY SİZLERE AİTTİR”

Çerkezköy teşkilatının Tekirdağ’da partiye kattığı değerin farkında ve bilincinde olduğunu kaydeden 3.sıra milletvekili adayı Çiğdem Koncagül” 16 yıldır bir fil teşkilatların tozunu yutmuş bir kardeşiniz olarak bugün buradayım. Bu sorumluluk ve bilinçle teşkilatlarımıza elimizden gelen desteği de sağlayacağız” diye konuştu. 14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşlarının yola çıkmasıyla birlikte Türkiye’nin makus tarihi değiştirecek hareketin başladığını kaydeden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel “ Tekirdağ’da  2002 seçimlerinde yüzde 17 ile başladığımız süreç bugün yüzde 40 ‘ların üzerine çıktı. Bizler bugün üç vekil ile Tekirdağ’a Ankara’da temsil ettiysek bunda en büyük pay sizlere aittir. 24 Haziran’a kadar bu fedakarlığımızı biraz daha artırarak, gerekirse uykumuzdan , gerekirse işimizden fedakarlık ederek Türkiye’nin geleceğine , Çerkezköy’ün ve Tekirdağ’ın geleceğine mührümüzü daha çok vurmamız gerekiyor” açıklamasında bulundu.

“24 HAZİRAN’DA BU SİSTEM YÜRÜRLÜĞE GİRECEK”

Programda son olarak konuşan AK Parti Tekirdağ 1.sıra milletvekili adayı ve Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop” 21 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vermiş olduğu listeler sonucunda 600 kişilik milletvekili adayımız belirlendi. Bu listeler partinin ortak akıl çalışmasının ürünüdür.  Listelerin bir yerinde yer almak yada almamak önemli değil, önemli olan verilen görevi teşkilatta layıkı ile yerine getirmektir. AK Parti 16 Nisan’da anayasa değişikliğini tescil ettirdi. Bu sistemde Türkiye’de bir daha kendisini millet iradesinden üstün gören insanların olmayacağı, buna teşebbüs edemeyeceği bir sistemi kurmuştur.  Bu sistemin tam olarak yürürlüğe gireceği bir seçim yapacağız. 24 Haziran seçimleri bu sistem tamamıyla yürürlüğe girecektir. Bu bakımdan Cumhurbaşkanımızın güçlü bir şekilde destekle seçilmesi, gerekse parlamentoda Cumhurbaşkanımızın arkasında çok büyük çoğunlukla güçlü bir destele bulunması önemlidir. Bu 5 yıllık yeni dönem türkiyenin yeni sisteme göre dizayn edileceği ve kurulacağı bir dönem olacaktır. Teşkilatlarımız ve milletimiz de bunun farkındadır. Bizim bu çalışmaları en üst noktaya taşıyacak gayreti 24 Haziran için göstermemiz gerekiyor” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10