İftar Sofraları kurulmaya devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi'nin her yıl düzenlediği geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları devam ediyor. Fatih Mahallesi ile başlayan, İstasyon ve Veliköy Mahallesi ile devam eden iftar sofraları bu kez Yıldır?

Çerkezköy 24.05.2018 16:52:00 0
İftar Sofraları kurulmaya devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulduğunu ve mahalle sakinleri ile iftar sofralarında buluştuklarını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan Ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz. Bu akşamki iftarımızda Yıldırım Beyazıt Mahallemizde, mahallemizin sakinleri ile bir araya gelmenin mutluluğunu, huzurunu, keyfini yaşadık. İftarlarımıza katılan, bizler ile birlikte oruçlarını açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, hayırlı, huzurlu, bereketli Ramazanlar diliyorum” dedi.

 

DÜZENLENMEYE DEVAM EDECEK

 

Mahalle iftarlarının düzenlenmeye devam edeceğini dile getiren Belediye Başkanı Vahap Akay, “25 Mayıs Cuma günü Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi bahçesinde, 26 Mayıs Cumartesi günü Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda, 27 Mayıs Pazar günü de Fevzipaşa İlkokulu bahçesinde, 29 Mayıs Salı günü Bağlık Mahallesi’nde, 30 Mayıs Çarşamba günü Kızılpınar 125. Yıl İlkokulu ve Pazar Yeri’nde, 9 Haziran Cumartesi günü Makasçı Sokak’ta, 10 Haziran Pazar günü Özcan Sokak’ta 12 farklı noktada kurulacak olan iftar sofralarımızda buluşacağız” dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10