Gülsüm Ügey Türkiye Şampiyonu oldu

Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu öğrencisi ve Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi kursiyeri olan Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Sporcularından Gülsüm Ögey Antalya'da 25-27 Mayıs tarihlerinde yapıl

Çerkezköy 28.05.2018 12:43:00 0
Gülsüm Ügey Türkiye Şampiyonu oldu

 

Taekwondo Milli antrenörlerden Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel, Gülsüm Ügey’le gurur duyduklarını ve şampiyona öncesi de Antalya’dan en iyi derece ile döneceğine inandığını belirterek, “ Sporcumuz Gülsüm Ügey Nurullah Narin Ortaokulu 3.sınıf öğrencisi ve aynı zamanda da Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi kursiyeri. Gülsüm Ügey çok azimli ve başarıya odaklı bir sporcumuz. Antalya’da güçlü rakiplerle karşılaşan sporcumuz Gülsüm Ügey şampiyonada çıktığı maçlarda ard arda 4 rakibini de yendi. Gülsüm Ügey maçlarda inanılmaz bir performansla mücadele etti. Ügey’in oyununu daha ilk dakikalarda analiz ederek rakiplerini nasıl yeneceğini ve nasıl taktik uygulayacağını anında çözümleyerek uygulaması başarısının en büyük etkeni oldu. Ben her zaman sporcularımıza söylüyorum. Gülsüm Ügey’in Türkiye şampiyonluğunu kazanmasından gurur duyduk mutlu olduk”dedi.

 

GÜLSÜM ÜGEY BUNDAN BÖYLEDE BAŞARILARINA YENİ BAŞARILAR KATACAĞINA İNANIYORUM

Güzel “ Kentimize ve ilimize bir şampiyon sporcu daha kazandırmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Kentimizden şampiyonlar çıkmaya devam edecek. Bizler spor hocaları olarak günü geçirmek için ya da şampiyonada bir başarı kazanılsın diye sporcu yetiştirmiyoruz. Güzel Spor Kulübü olarak biz devamlı geleceğe yatırım yapıyor ve başarılı sporcuların yetişmesi için özverili şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şampiyon kolay yetişmiyor.  Bir şampiyonun yetişmesi için birçok evrelerden geçmesi gerekiyor. Tecrübe edinmesi için de turnuva ve şampiyonalara katılması gerekiyor. Bizler sporcularımızın tecrübe edinmesi için onları önce turnuva müsabakalarında yer almalarını sağlıyoruz.  Bu müsabakalarda gördüğümüz eksikliklerinin tekrar etmemesi için çalışmasına devam ettiriyoruz. Daha sonra şampiyonalarda yer almasını sağlayarak güçlü rakiplerle karşılaştıklarında daha da tecrübe edinmelerini sağlıyoruz. İlerleyen zamanlarda her şeyi ile tam bir sporcu olarak çıktıkları turnuva ya da şampiyona müsabakalarında çok daha iyi mücadele ettikleri gibi devamlı olarak da başarıya odaklanıyorlar. Bununla birlikte başarılı olmak için de mücadele veriyorlar. İşte Gülsüm Ügey  çıktığı her maçında başarı odaklı mücadele vermesiyle şampiyonluğu elde eden sporcularımız arasında yerini aldı. Sporcumuz Gülsüm Ügey’in bundan böyle de başarılarına yeni başarılar katacağına da inancım tamdır.”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10