Evirgen'ison yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı

2004-2012 yılları arasında Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarlığı görevini yapan ve TFF 2.Ligde top koşturan Çerkezköy'ün gururu Erçağ Evirgen'in babası 67 yaşındaki Necmi Evirgen tedavi gÃ?

Çerkezköy 28.05.2018 17:50:00 0
Evirgen

Çerkezköyspor’un alt yapısında yetişen ve son olarak TFF 2.Lig ekiplerinden Bodrumspor forması giyen Erçağ Evirgen’in babası Necmi Evirgen tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybetmişti. Çerkezköy Doğanspor’da da geçmiş yıllarda top koşturan evli ve İki çocuk babası Evirgen için dün öğle namazına müteakip Osmanlı Camiinde cenaze namazı kılındı. Cenazeye CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, MHP Tekirdağ 1.sıra Milletvekili adayı Koray Önsel, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili 2. Sıra Adayı Muhtar Mahramlı, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Yüksel Sevil ,Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar, CHP Çerkezköy ilçe yönetimi, Ak Parti İlçe Yönetimi, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve ilçe yönetimi, İYİ Parti İlçe Başkanı Cemalettin Türlin ve ilçe yönetimi, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Çerkezköy ve Kapaklı belediye meclis üyeleri, kulüp başkanları, sporcular, yöneticiler, iş adamları, esnaflar, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

 

 

67 yaşında hayatını kaybeden evli ve iki çocuk babası Evirgen, cenaze namazının ardından sevenleri tarafından İstasyon mezarlığına götürülerek dualarla toprağa verildi. Cenazenin ardından taziyeleri Necmi Evirgen’in oğlu futbolcu Erçağ Evirgen kabul etti.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10