Pınarçalı kadınlardan sahur programına yoğun ilgi

Malkara, Şarköy ve Hayrabolu'da yapılmasının ardından önceki akşam da Pınarça Mahallesi'nde  yapılan sahur programı önceki akşam da Pınarça Mahallesi'nde düzenlendi. Yaklaşık

Kapaklı 29.05.2018 15:23:00 0
Pınarçalı kadınlardan sahur programına yoğun ilgi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 11 ilçe 17 sahur programı kapsamında düzenlenen sahur programının Malkara, Şarköy ve Hayrabolu’da yapılmasının ardından önceki akşam da Pınarça Mahallesi’nde  yapıldı.

 

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

 

 

Yaklaşık 300 vatandaşın katıldığı sahur programında özellikle kadınların daha fazla ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Mahalle meydanında düzenlenen sahur programında; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire  Başkanı Ahmet Poyraz ve Kültür ve Sosyal İşler Daire  Başkanı Behçet Atlı, Kapaklı Belediyesi Başkan Vekili Kemal Kenar, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Pınarca Mahalle Muhtarı Özcan Bozkaya Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As da hazır bulundu.

 

 

 

‘’İSTEDİKLERİMİZİ FAZLASIYLA ALDIK’’

 

 

 

Yemek sonrası konuşan mahalle muhtarı Özcan Bozkaya  Pınarça Mahallesinin Kapaklı Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesinden istedikleri hizmetlerin fazlasını aldıklarını dile getirirken vatandaşlar da istek ve önerilerini Başkan Albayrak’a iletti.

 

 

 

‘’BUNDAN SONRAKİ DÖNEMDE DAHA GÜZEL HİZMETLER SİZLERİ BEKLİYOR’’

 

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir  Albayrak ise   bu yıl farklı bir uygulamaya geçtiklerini belirterek "İlçe belediye başkanlıkları   iftar yemekleri verirken biz de farklılık olsun diye köyden mahalleye dönen 17 mahallede  sahur yemeği vermek istedik’’ dedi. Pınarça’nın iyi hizmetler aldığını ve almaya da devam edeceğini ifade eden Başkan Albayrak; ‘’4 yıldan bu yana bütün gücümüzle halkımıza daha iyi nasıl hizmet ederiz bunun çalışma   azmi içindeyiz. Bu dönem ilk dönem, kuruluş dönemi ve en ağır işlerin yapıldığı dönemdi. Bundan sonraki dönemde de  daha güzel hizmetler sizleri bekliyor. Gelecek günlerin, gelecek yılların Kapaklı ve Pınarça için güzel olacağına inanıyorum" dedi.

 

 

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10