Kılıçdaroğlu 4 Haziran'da Çerkezköy'e geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 4 Haziran Pazartesi günü saat 17:30'da Çerkezköy'de miting yapacağını yaptığı basın açıklaması ile ifade eden Cu

Çerkezköy 30.05.2018 14:11:00 0
Kılıçdaroğlu 4 Haziran

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, ilçe teşkilatında yaptığı basın açıklamasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 4 Haziran Pazartesi günü saat 17:30’da Çerkezköy’de miting yapacağını belirtti.

 

GENEL BAŞKANIMIZ 4 HAZİRAN’DA ÇERKEZKÖY’DE

 

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 4 Haziran Pazartesi günü saat 17.30’da ilçemize geliyor. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu pazartesi günü kapalı otopark üzerinde yapacağı mitingde Tekirdağ milletvekili adaylarını da halkımıza tanıtacak. İlçemiz de gerçekleşecek olan bu mitinge tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

 

24 HAZİRAN SEÇİMLERİ ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ

 

Camcı şöyle devam etti, “24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için çok önemi var. Baskın seçim olmasına rağmen biz kendimizi her an seçim yapılacakmış gibi hazır tuttuk. Belirlediğimiz sandık görevlileri isim listesini de bugün İlçe Seçim Kurulu’na verdik. İlçemizde bu seçimde  bir gezici sandık  ve 295 sandık olmak üzere toplamda 296 sandıkta vatandaşlarımız oy kullanacak. Bir baskın seçim önümüze geldi. Cumhurbaşkanı adayının Muharrem İnce olması önemli oldu. İnce’nin cumhurbaşkanı adayı olmasıyla birlikte CHP’nin önceki seçime göre yüzde 25 olan oyu bir anda yüzde 30’a çıktı ve bu oy oranı her geçen gün giderek artmaya devam ediyor. Çünkü Muharrem İnce partili partisiz herkesimin sevdiği ve saygı duyduğu bir liderimizdir” dedi.

 

CHP BU SEÇİMDE ÇOK BAŞARILI OLACAK

 

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı Cumhuriyet Halk Partisi’nin 24 Haziran seçimlerinde çok başarılı olacağını da belirterek; “Bu seçimlerde parti olarak milletvekili aday adayları arasında adaylık için eğilim yoklaması yapmadık. Çünkü vakit yoktu. Önceki seçimde olduğu gibi bu seçimde de ilçe teşkilatı olarak çalışmalarımızı en uç mahallelerimizden başlayarak iki gün içinde start vereceğiz.  Sahalara tam teşekküllü olarak çıkıyoruz. Halkımıza partimizin seçim beyannamesini anlatacağız. CHP’nin bu 24 Haziran seçiminde çok başarılı olacağına inanıyorum. Çünkü az önce de ifade ettiğim gibi herkesim vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’ye her gittiği yerde büyük bir ilgi gösteriyor. Üstelik bugüne kadar CHP’ye oy vermemiş insanlarımız bile Muharrem İnce diyor ve oy vereceklerini yürekten söylüyorlar’’ dedi.

 

SEÇİMLERİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

 

Camcı, açıklamasını şöyle noktaladı, “24 Haziran seçimleri ülkemiz için çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlatarak bu seçimde tüm vatandaşlarımızın sandığa giderek yarın geç olmadan oylarını kullansın. CHP olarak hedefimiz sandığa yüzde 85 ila 90 arasında insanlarımızı getirmek. Bu seçimde mutlaka herkes oy kullanarak vatandaşlık görevini yapmalı. Seçimlerin ülkemize, ilimize, ilçemize, hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10