Sanatseverlerin beğenisine sunuldu

Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde eğitim öğretim gören öğrencilerin bir yıl boyunca yaptıkları resimlerden oluşan yılsonu resim sergisi görücüye çıktı. Yaklaşık bir yıldır okulda gÃ

Kapaklı 31.05.2018 23:38:00 0
Sanatseverlerin beğenisine sunuldu

Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde eğitim öğretim gören öğrencilerin bir yıl boyunca yaptıkları resimlerden oluşan yılsonu resim sergisi dün saat 10.00'da sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 

 

PROTOKOL KATILDI

 

Okulun konferans salonunda açılan resim sergisine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Kapaklı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Recep Eray Tok, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı İslam Özçiftçi, okul müdürleri, öğretmenler katıldı.

 

RESİM SERGİSİ SANATSEVERLERİN BEĞENİSİNİ TOPLADI

 

Yaklaşık bir yıldır okulda görev yapan Görsel Sanatlar Öğretmeni Merve Efe’nin öğreticiliğinde yapılan resim sergisinin açılışı Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ve protokol tarafından kesilen kurdele ile yapıldı.  Resim çizmeye yeteneği olan yaklaşık 100 öğrencinin yaptığı çalışmalarda karakalem çalışmaları ile birlikte portre çalışmaları, figür çalışmalarından oluşan resim sergisi sanatseverlerin beğenisini topladı. Özellikle Suriye’den gelen 10. Sınıf öğrencisi Arin Abdul Aziz’in yapmış olduğu kara kalem çalışması dikkat çekti. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Arin’i tebrik ederek; ‘’Çok yeteneklisin, sakın yeteneğini kaybetme. Resimde kadın ne kadar solgun gözükse de gözlerinde hala umut olduğu görülüyor’’ dedi. Ayrıca öğrencilerin yapmış olduğu kitap ayracı çalışması da beğenildi. Serginin gezilmesinin ardından açılış töreni sona erdi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10