Aygun: Araba uçurumun dibinde

Seçim çalışmalarına devam ederek CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun; "Araba uçurumun dibinde, v

Tekirdağ 3.06.2018 17:57:00 0
Aygun: Araba uçurumun dibinde

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun dün saat 15.00’te CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Aygun’ü İlçe Başkanı Engin Camcı, ilçe yönetimi ve partililer kapıda karşıladı

 

İNCE’NİN YARATTIĞI FIRTINA SANDIĞA YANSIYACAK

 

Ziyarette ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Engin Camcı; “İlçemizde milletvekili adaylarımızdan İlhami Özcan Aygun’u da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde bütün kararlılığımız ile CHP Çerkezköy İlçe Örgütü olarak ilçe yönetimimizle, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla çalışmalarımızı gece gündüz demeden aksatmadan kararlılıkla sürdürüyoruz. Muharrem İnce’nin 24 Haziran’da cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte ülkemiz karanlıktan aydınlığa çıkacaktır. Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin yarattığı fırtına ile de CHP iktidarı başlayacak. Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce her il ve ilçede halkın büyük ilgisini ve sevgisini görmektedir. 24 Haziran’da Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı seçilmesiyle ülkemiz rahat bir nefes alacak.Tek adamlık son bulacak.”dedi.

 

ÜLKEMİZ KRİTİK DURUMA GELDİ

 

Konuşmasına İlçe teşkilatının sıcak karşılamasından memnun olduğunu belirterek başlayan CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun de; “Ülke olarak kritik duruma geldik. Araba artık uçurumun dibinde. Vatandaşlarımız arabanın devrilmesine göz yummayacak.16 yıldır iktidarda olan partinin verdiği hasara artık vatandaşlarımız 24 Haziran’da tamam diyecek. Her ortamda, özellikle de her seçimde hep istikrardan söz eden AK Parti’nin tüm sözleri hep hayal oldu. İşsizlik ordusu arttı. Çerkezköy gibi sanayi kentlerinde birçok fabrikalar kapandı ve binlerce insanımız işsiz, aşsız kaldı. Bunları görmemiz lazım. Parlamento sistemini yok edip tek adamlık dönemi istiyorlar, bunu görmek lazım. Daha şimdiden ne derse yaptıran, o zaman daha da ne derse olacak. Biz bu tek adamlığa dur demek için yollardayız. Seçilip de Ankara’ya  gittiğimizde parlamenter  sistemi  geri getireceğiz.”dedi.

 

ÇERKEZKÖY’DE TERMİK SANTRAL BOMBASINI ORTADAN KALDIRACAĞIZ

 

İlhami Özcan Aygun Çerkezköy ve Kapaklı ilçe sınırları içine kurulması planlanan kömürlü termik santral konusunda kısaca değinerek “Çerkezköy’de bir kömürlü termik santral yapılması planı bomba gibi ortada duruyor. 24 Haziran’dan sonra bu Çerkezköy’ün başındaki bu belayı ortadan kaldıracağız” dedi.

 

 İKTİDAR PARTİSİ HER ALANDA BAŞARISIZ

 

İktidarın eğitim sistemini durmadan değiştirdiğini kaydeden Aygun; ‘’Eğitim sistemimiz darmaduman oldu. Sınavlar sık sık değişiyor. Bir kişinin verdiği kararla her şey bugün değişebiliyor. İktidar partisi her alanda başarısız. Bugünlerin bu duruma geleceğini Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bursa mitinginde, Sivas mitinginde, nutkunda söylemişti.100 yıl önce bu durumu görmüş ki bugün ne olacağını dile getirmiş. Bu nedenle Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’yi cumhurbaşkanı yaparak  parlamenter sistemi yeniden tesis edeceğiz” dedi.

 

KOPYACI İKTİDAR

 

İlhami Özcan Aygun, iktidar partisinin kopyacı olduğunu da  iddia ederek, “CHP olarak geçtiğimiz dönemlerde emeklilere bir maaş ikramiye sözü verdik. Bu önerilerimizi AK Parti iktidarı hep geri gönderdi. Şimdi seçim önümüze geldi. Bizim bu sözlerimizden kopya çekerek tam bir maaş bile değil bin lira vereceklermiş. Seçim olmasa bu da verilmeyecek. Her konuda bizden kopya çektiler ve artık kopya çekecek şeyde bulamıyorlar. Satmadık tesis de kalmadı. Artık deniz bitti. 24 Haziran’da inşallah bunlar gidecek” diye konuştu.

 

ESNAFLARI DA ZİYARET ETTİ

 

İlhami Özcan Aygun ilçe teşkilatı ziyareti sonrasında İlçe Başkanı Engin Camcı, ilçe yönetimi ve CHP’li belediye meclisi üyeleriyle birlikte önce Özcan Sokak esnafını ardından Atatürk Caddesi Cumhuriyet meydanından Altıyol Kavşağı’na doğru cadde esnafını ve ardından pazar yerinde pazarı esnafını ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye destek istedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

            


0282 726 91 91
0282 747 65 10