Dereceye girenlerin ödülleri verildi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) tarafından Çerkezköy ve Kapaklı'da bulunan ortaokul öğrencilerine yönelik ödüllü resim yarışması, lise öğrencilerine yöne

Çerkezköy 6.06.2018 13:55:00 0
Dereceye girenlerin ödülleri verildi

Önceki gün Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesindeki toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bekmezci ve Ekrem Topdal, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk ve İlyas Kum ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra dereceye giren öğrenciler, aileleri ve okul müdürleri katıldı.

 

 

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

 

 

Ödül töreninde açılış konuşmasını gerçekleştiren Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler “ Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirdiğimiz okullar arası Resim ve Kompozisyon Yarışması Ödül Törenimize hepiniz hoş geldiniz. Bu yıl “Şehit, Vatan ve Bayrak” gibi anlamlı bir konuda düzenlediğimiz yarışmaya gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetimizi belirterek sözlerime başlamak isterim. Bu yarışmada ödül alan Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizin okullarındaki öğrencilerimizi tebrik ederken, değerli öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize ve Milli Eğitim Müdürlüklerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin eserlerini değerlendiren, Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinden farklı okullardan gelen kıymetli jüri üyelerimize de verdikleri destek sebebiyle teşekkür ediyoruz. Öncelikle Resim ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren eser sahiplerini tebrik ediyorum. Ancak dereceye girmese dahi yarışmaya eser gönderen tüm öğrencilere de tebrik ve takdirlerimi iletmek istiyorum” diye konuştu.

 

 

“ANLAMLI BİR YARIŞMA OLMUŞ”

 

 

Programda kısa bir konuşma gerçekleştiren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer “ Bu yılki yarışma gerçekten çok anlamlı olmuş. Eminim ki çocuklarımız da bu yarışmaya çok anlamlı katkılar sundular. Ben yarışmaya giren bütün çocuklarımızı tebrik ediyorum” dedi.

 

 

“BİRLİK VE BERABERLİĞE DAHA FAZLA İHTİYAÇ DUYUYORUZ”

 

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinin bu yarışmaları geleneksel hale getirdiğini kaydeden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban “ Bu tür resim ve kompozisyon yarışmalarının bu yıl ki amacı çok anlamlı. Birlik ve beraberliğe her zaman olduğu gibi bu dönemlerde daha fazla ihtiyaç duyuyoruz.

Çocuklarımız bu değerlere sahip çıktığı sürece kendisine, ailesine, ilimize, ilçemize ülkesine daha çok sahip çıkacaklardır. Bu inançla da çalışacaklarına inanıyorum. Dereceye giren çocuklarımızı tekrar kutluyorum. Bu yarışmayı düzenleyen Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yetkililerine de tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

20 ESER EDEĞERLENDİRİLDİ

 

 

“Şehit, Vatan ve Bayrak” temasıyla yazılan kompozisyon yarışmasında 20 eser değerlendirilirken, yapılan değerlendirmede, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencisi Abdüllatif Çetinkaya ‘Muradi’ rumuzlu eseriyle birinci oldu. Çetinkaya ödülünü Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ın elinden aldı. Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Gülüzar Taş ‘Memleketim’ rumuzlu eseriyle ikinci olurken, ödülünü ise ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’in elinden aldı. Yarışmada Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencisi Fahriye Gündoğdu da, ‘Beyaz Melek’ rumuzlu eseriyle üçüncü oldu. Gündoğdu ise ödülünü Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün elinden aldı.

 

 

“BİRİNCİ OLAN OKULLARA BİN TL YARDIM”

 

 

Yapılan değerlendirmede “Şehit, Vatan ve Bayrak” temasıyla yapılan resim yarışmasında komisyon tarafından 41 eser değerlendirildi. Kapaklı Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Ceyhun Güleç ‘Beyaz Ruh’ rumuzlu eseriyle birinci olurken, Güleç ödülünü ise Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’in elinden aldı. Kapaklı Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Abdulsamet Top ‘Dövmeci’ rumuzlu eseriyle ikinci oldu. Top’a da ödülünü ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur verdi. 75. Yıl Ortaokulu öğrencisi Nazım Bilgin ‘Koruyucu’ rumuzlu eseriyle üçüncü olurken, ödülünü ise Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant’ın elinden aldı. Dereceye giren öğrencilere tablet bilgisayar verilirken, kategorilerinde birinci olan öğrencilerin Okul Aile Birliği Banka Hesaplarına 1.000 TL yardımda bulunuldu. Okullara ise hediye çeklerini ÇOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bekmezci ve Ekrem Topdal takdim etti.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10