25 bin kişi aynı sofrada buluştu

Çerkezköy Belediyesi'nin geleneksel mahalle iftarları önceki gün Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde kurulan iftar sofrası ile sona erdi. Bu yıl ki mahalle iftarlarında yaklaşık 25 bin vatandaş oruç

Çerkezköy 11.06.2018 15:25:00 0
25 bin kişi aynı sofrada buluştu

Çerkezköy Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarları önceki gün Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde kurulan iftar sofrası ile sona erdi. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Köşem Mevkii ve çevresindeki cadde ve sokaklarda kurulan iftar sofrasına Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Enver Bayram ve binlerce Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar katıldı.

  

FATİH MAHALLESİ’NDE BAŞLADI

 

Fatih Mahallesi ile başlayan iftar sofralarının Çerkezköy’ün her mahallesinde kurulduğunu ve önceki akşam Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde kurulan iftar sofrası ile sona erdiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay; “Ramazan Ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz’’ dedi.

 

25 BİN VATANDAŞIMIZ MAHALLE İFTARLARIMIZDA BULUŞTU

 

 Akay; ‘’Bu akşamki iftarımızda Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizin sakinleri ile bir araya gelmenin mutluluğunu, huzurunu, keyfini yaşadık. İftarlarımıza katılan, bizler ile birlikte oruçlarını açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu yıl ki mahalle iftarlarımızda yaklaşık 25 bin vatandaşımız ile, hemşerimiz ile oruç açmanın mutluluğunu, heyecanını, hazzını yaşadık. Hepsine canı gönlüden çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu gece idrak edecekleri Kadir Gecelerini tebrik ediyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramlarını şimdiden kutluyorum” dedi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10