Kuvancı: Vatandaşlar bizi sessiz şekilde bekliyorlar

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Belma Kuvancı, İlçe Başkanı Cemalettin Türlin ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy Haber Haber Gazetesine ziyaret gerçekleştirdi. Vatandaşların İYÄ

Çerkezköy 11.06.2018 19:12:00 0
Kuvancı: Vatandaşlar bizi sessiz şekilde bekliyorlar

“İYİ PARTİ TEKİRDAĞ’DA BİRİNCİ OLACAĞIZ”

Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve gazeteci Şaban Kardeş tarafından karşılanan İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Belma Kuvancı ve partililer seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Seçimlere kısa bir süre kaldığını kaydeden ve vatandaşın içinde olmaya çalıştıklarını kaydeden Kuvancı “ İnsanlarımız fikirlerini söylemekten korkuyorlar. Tekirdağ’da 24 Haziran’da gerçekten çok iyi bir oy oranı alacağız. CHP’nin Tekirdağ’da ağırlığı olmasına rağmen İYİ Parti’nin Tekirdağ’da birinci parti olacağına inanıyorum” dedi.

“İTTİFAKIN AMACI DEĞİŞİMDİR”

Kuvancı “ Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kalırsa Recep Tayyip Erdoğan seçimi kaybedecektir. Meral Akşener ikinci tura kaldığı zaman, AK Parti’den, CHP’den, Demokrat Parti’den ve Saadet Partisinden oy alacaktır. Biz ikinci tura kalırsak şimdiden sağ kesimden alacağımız oyları düşüneceğiz. İkinci turda millet ittifakından kim çıkarsa çıksın diğer partiler ikinci turda onu destekleyecektir. Millet ittifakının amacı değişimdir. Recep Tayyip Erdoğan’sız bir Türkiye’dir. Başkanlık sistemi çok yanlıştır. Başkanlık sisteminin yanlış olduğunu ve parlamenter rejime geçileceğini açık yüreklik ile söyleyen kişi Meral Akşener olmuştur. Seçim çalışmaları çerçevesinde karşılaştığımız vatandaşlarımızla milletvekilliğinden fazla Cumhurbaşkanlığı için Meral hanıma oy istiyoruz. Gece pankart asıyoruz, fakat sabah pankartı bulamıyoruz. Bu bir seçimdir fakat bize tahammül edemiyorlar. Çünkü artık bir şeylerin sonuna gelindiğini biliyorlar” dedi.

“TRAKYA, EGE VE AKDENİZ BÖLGESİNDEN YÜKSEK OY BEKLİYORUZ”

“İYİ parti olarak ülke genelinde en fazla oy alacağınız bölgeler neresidir?” sorusunun hatırlatılması üzerine konuşan Kuvancı “ Meral Akşener ile çalışmak gerçekten çok keyifli. Bu yola baş koyduk. Trakya, Akdeniz ve Ege bölgesinden çok oy beliyoruz. Kısaca sağ kesimlerden yüksek oy alacağız. İkinci tura da kalırsak İç Anadolu ve Doğu Anadolu’dan da oy alacağız” dedi.

“BİZİ SESSİZ BİR ŞEKİLDE BEKLİYORLAR”

Vatandaşların İYİ Partinin samimiyetine inandıklarını kaydeden Kuvancı “ Vatandaşlarımız Meral Akşener’in ve İYİ Parti’nin iyi şeyler yapacağına inanıyorlar. Ne yapmak istediğimizi vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Erişebildiğimiz kadar vatandaşlarımıza ulaşabiliyoruz. İnsanlar bizi biliyor ve inanıyorlar. Sessiz bir şekilde diyorlar ki biz sizi bekliyoruz. Bizi sessiz şekilde bekliyorlar. İnsanlarla karşılaştığımız zaman onlar reaksiyon alıyoruz. İnsanlar artık bizi benimsiyor. İnsanlar gördükleri zaman dışarı çıkıyorlar saygı ve sevgi gösterisinde bulunuyorlar. Çok iyi bir oy alacağımızı düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten ötürü İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Belma Kuvancı, İlçe Başkanı Cemalettin Türlin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden gazeteci Şaban Kardeş, Türkiye’nin 24 Haziran’da tarihi bir seçim gerçekleştireceğini kaydetti. Siyasetin konuşulduğu ziyarette gazeteci Şaban Kardeş İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Belma Kuvancı’ya çıktığı yolda başarılar diledi.

Haber/Faik Onur KAYA

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    


0282 726 91 91
0282 747 65 10