Etkinlikler Türk sanat müziği korosu ile son buldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan Eğlenceleri etkinlikleri, 3 Haziran Pazar günü akşamı 'Ramazan Hatırası' adlı tek perdelik komedi oyunu ile başlarken, Çerkezköy Bel

Çerkezköy 12.06.2018 15:47:00 0
Etkinlikler Türk sanat müziği korosu ile son buldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından ‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganı ile her yıl düzenlediği Geleneksel Ramazan Eğlenceleri Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosunun ilahilerden oluşan konseri ile sona erdi.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

 

Önceki akşam saat 21:30’da kapalı otopark alanı üzerinde sahnelenen konseri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nihat Mıstık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin, Çerkezköy Erzurumlular Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın ve çok sayıda Çerkezköylü vatandaş izledi

 

 

SEMAZEN GÖSTERİSİ SUNULDU

 

 

Çerkezköy Belediyesi’nin ‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganı ile her yıl düzenlediği Geleneksel Ramazan Eğlenceleri sona erdi. 3 Haziran Pazar günü akşamı ‘Ramazan Hatırası’ adlı tek perdelik komedi oyunu ile başlayan Çerkezköy Belediyesi Ramazan Eğlenceleri önceki akşam düzenlenen Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu konseri ile tamamlandı. Koro Şefi F. Fahrihan Ünsal’ın yönettiği konser Çerkezköylülerin beğenisini kazandı.  İlahilerden oluşan konserin finalinde semazen gösterisi sunuldu.

 

 

 ‘’ÇERKEZKÖY’ÜN BİRLİKTELİĞİNİ, GÜZELLİĞİNİ HEMŞERİLERİMİZLE PAYLAŞTIK’’

 

 

Konser sonunda Koro Şefi F. Fahrihan Ünsal’a Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından çiçek takdim edildi. Kısa bir konuşma yapan Akay; ‘’ Bu ramazanın güzel akşamında bu birliktelikle Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun bu güzel gecesinde hemşerilerimizi buluşturduk. 2018 yılının ramazan ayını güzel iftar sofralarıyla vatandaşlarımızla her mahallemizde geçirdik. Ve yine bu alanda ramazan etkinliklerimizle Çerkezköy’ün birlikteliğini, beraberliğini, güzelliğini hemşerilerimizle paylaştık. Final akşamımızda da koromuzun bu güzel etkinliğiyle ramazan etkinliklerimizi tamamlıyoruz. Koromuzun çok değerli üyelerine ve üstatlarına teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.  

 

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10