Akay, muhtarlar, davulcular ve basın mensuplarını ağırladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Etbeyi Izgara Restaurant'ta düzenlediği iftar yemeğinde  mahalle muhtarları, Ramazan davulcuları ve gazeteciler ile bir araya geldi  Mahalle iftarlarının sona erdiğin

Çerkezköy 12.06.2018 15:56:00 0
Akay, muhtarlar, davulcular ve basın mensuplarını ağırladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl Ramazan Ayı’nda geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarlarının sona ermesinin ardından bu kez de mahalle muhtarları, ramazan davulcuları ve gazetecilerle Etbeyi Izgara Restaurant’ta düzenlediği iftar yemeğinde  bir araya geldi.

 

 

“MAHALLE İFTARLARIMIZDA 25 BİN VATANDAŞIMIZLA BULUŞTUK

 

 

Akay, Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulduğunu ve mahalle sakinleri ile iftar sofralarında buluştuklarını ifade ederek “Mahalle iftarlarımızı tamamladık. 10 mahallemizde yaklaşık 25 bin vatandaşımızla birlikte iftar sofralarımızda buluştuk. Bu gün de Ramazan Ayı boyunca çalışan davulcu kardeşlerimiz, mahalle muhtarlarımız ve kentimizde görev yapan basın mensuplarımızla iftar soframızda bir araya geldik” dedi.

 

 

“DAYANIŞMA RUHUNA KATKIDA BULUNDUK”

 

 

Geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarının önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini kaydeden Akay, “Ramazan Ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunduk. İftarlara katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Çerkezköylülerin yaklaşan Ramazan Bayramını da kutluyorum’’ dedi. Akay, iftar yemeği sonrası ramazan davulcularına bahşiş vermeyi de ihmal etmedi.

 

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10