Yaz spor okulları kayıtları sürüyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları 2 Temmuz pazartesi günü başlayacak. Yaz Spor Okulları için 28 Mayıs Pazartesi günü başlayan kayıtlar, 22 Haziran Cuma günü mesai bitiminde son

Çerkezköy 13.06.2018 18:11:00 0
Yaz spor okulları kayıtları sürüyor

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

 

Çerkezköy Belediyesi’nin her yıl gerçekleştirdiği ücretsiz Yaz Spor Okullarının kayıtlarının 28 Mayıs Pazartesi günü başladığını belirten Çerkezköy Belediyesi yetkilileri “Bu yıl 19 farklı branşta eğitimin verileceği ve ilk döneminin 2 Temmuz Pazartesi günü başlayacağı kursların başvuruları Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına yapılıyor. İki dönemden oluşan Yaz Spor Okulu için kayıtlar 22 Haziran Cuma günü sona erecek. Yaz Spor Okullarında İşaret Dili, Basketbol, Futbol, Yüzme, Masa Tenisi, Halk Oyunu, Yaratıcı Drama, Kort Tenis, İngilizce, Voleybol, Satranç, Resim, Heykel, Okçuluk, Karate, Bilgisayar, Bağlama, Gitar ve Güreş Kursları verilecek” dedi.

 

10-18 YAŞ ARASI GRUBUNDAKİLER KAYIT YAPTIRABİLECEK

 

Uzman eğitmenler tarafından verilecek kursların yer aldığı Yaz Spor Okullarında öğrencilerin bir adet branş seçme hakkına sahip olacağını kaydeden yetkililer “Yalnızca yüzme branşını seçen öğrencilerimiz diğer branşlardan bir adet seçme hakkına sahip olacaklar. Yaz Spor Okullarımızdaki okçuluk dışındaki tüm kurslarımıza 7-14 yaş arasındaki çocuklarımız kayıt yaptırabilecekler. Okçuluk kursumuza ise 10-18 yaş arası çocuklarımız kayıt yaptırabilecek. Yaz Spor Okulu’na katılacak olan çocuklarımıza Çerkezköy Belediyesi tarafından kıyafet verilecek ayrıca Belediye Hizmet Binası önünden servis temin edilecek” dedi.

 

BİLGİSAYAR KURSU KIZILPINAR’DA VERİLECEK

 

Bilgisayar kursu dışındaki tüm kursların eğitimleri ilçe merkezinde (29 Ekim Spor Kompleksi, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi, Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı) verileceğini belirten yetkililer, Bilgisayar Kursu’nun ise Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde verileceğini söyledi.

 

17 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her yıl gerçekleştirilen Yaz Spor Okullarının 1. Dönem, 3 Temmuz Pazartesi günü başlayıp 30 Temmuz Pazartesi günü sona erecek. Yaz Spor Okullarımızın 2. Dönemi ise 30 Temmuz Pazartesi günü başlayıp, 17 Ağustos Cuma günü sona erecek.

 

Haber: Metin KARA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10