27 otobüs Kapaklı ve Saray'da hizmet verecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Sistemi kapsamında hizmet veren TEKULAŞ A.Ş. Kapaklı ve Saray'da 27 modern otobüs ulaşım hizmeti vermeye başladı. Konu hakkında bilgi veren yetkililer; â??

Tekirdağ 13.06.2018 18:29:00 0
27 otobüs Kapaklı ve Saray

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Sistemi kapsamında hizmet veren TEKULAŞ A.Ş. Kapaklı ve Saray ilçelerinde 27 modern otobüs ulaşım hizmeti vermeye başladı.

 

DENEME SEFERİ YAPILDI

 

Büyükyoncalı, Karlı, Uzunhacı, Bahçeağıl, Yenikağıl ve Karaağaç güzergahında sabah erken saatlerde deneme seferi yapılırken düzenlenen deneme seferine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TEKPARK Genel Müdürü Ali Osman Yaşar, TEKULAŞ A.Ş. Operasyon Müdürü Serdar Eroğlu diğer yetkililer katıldı.

 

ULAŞIM AĞIMIZ, AÇTIĞIMIZ YENİ HATLARLA BERABER D AHA DA GÜÇLENECEK

 

Vatandaşların toplu taşıma sisteminden en iyi şekilde faydalanması için araç sayımızı arttırıldığını ve aynı zamanda da ulaşım ağının genişletildiğini kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ‘’Ulaşım hizmetleri sadece ilçe merkezlerinde değil, kırsal mahallelerimizde de hizmet veriyor. Günden güne büyüyen ulaşım ağımız, açtığımız yeni hatlarla beraber daha da güçlenecek. Hizmete sunacağımız 27 araç ile vatandaşlarımız konforlu bir şekilde seyahat edebilecek. Her alanda olduğu gibi bu alanda da çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Otobüslerimiz hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

 

MAHALLELERDEKİ ULAŞIM PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜ

 

Artık mahallelerdeki ulaşım probleminin çözüldüğünü dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da; '' Köy iken artık bizim birer mahallemiz olan Karlı , Bahçeağıl , Yanıkağıl ve Uzunhacı mahallelerimizde ulaşım hizmetleri  başlaması ile artık vatandaşlarımız rahat bir şekilde istedikleri yerden bir çok yere gidebilecek ve mesafaler daha da kısalıcak. Halkımıza ne söz verdiysek hepsini bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz’’ dedi.

 

SEFER SAATLERİ ŞÖYLE

 

Yetkililer; ‘’Hizmete sunulan otobüsler, Kapaklı’nın Karlı, Uzunhacı, Bahçegöl, Yanıkağıl, Bahçeağıl, Karaağaç ile Çorlu ve Kapaklı arasında, saat 06.30, 13.30 ve 18.00'da gidiş-dönüş olarak hizmet verecek’’ dedi.

 

Haber:  Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10