Akyol'a bir tepkide Köprülü'den geldi

Yalova'da düzenlenen bir basın toplantısında seçmen profilini çok iyi bildiğini iddia ederek CHP'li mevcut yönetime oy veren seçmen için 'Batı Trakya'dan, oradan, buradan, kimisi doğudan gelen kendisini ifade edem

Çerkezköy 19.06.2018 19:37:00 0
Akyol

Bir programda göçmenlere “ Ezik insanlar’ diyen AK Parti Yalova milletvekili adayı Meliha Akyol’a cevap veren CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü sert konuştu.

 

DERHAL ÖZÜR DİLEMELİ

 

AK Parti Yalova Milletvekili Adayı Meliha Akyol’un Balkan göçmenleri için sarf ettiği, “kendisini ifade edemeyen ezik insanlar” sözüne tepki gösteren CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, “Ne tarih bilgisi var, ne genel kültürü var, ne de bu ülkede yaşayan insanların köklerini, kökenlerini biliyor. Neticesinde söylediği sözler büyük bir terbiyesizliktir, büyük bir ayıptır. Herkes haddini bilmeli. Ne konuştuğunu bilmeli. Hele milletvekili adayı olma pozisyonunu yakalıyorsan ne konuştuğunu bileceksin. Ayrıştırıcı tutumuyla, sıfır tarih bilgisiyle kameraların karşısında boy gösteren bu milletvekili adayına, balkan göçmenleri gereken cevabı 24 Haziran günü verecektir” diyerek Akyol’un derhal balkan göçmenlerinden özür dilemeye davet etti.

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10