Gülerçin Koleji'nde mezuniyet coşkusu

Özel Gülerçin Koleji bu yıl düzenlediği geleneksel mezunlar buluşması ve pilav günü mezuniyet töreninde dokuzuncu mezunlarını verdi.

Çerkezköy 20.06.2018 18:14:00 0
Gülerçin Koleji

VELİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

 

Özel Çerkezköy Koleji bahçesinde düzenlenen Gülerçin Koleji mezunları buluşma günü ve yıl sonu etkinliğine  Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Gülerçin Koleji Kurucusu  Sait Bülent Gülerçin, Gülerçin  Koleji Müdürü Ömer Kürklü, okul öğretmenleri,öğrenciler  ve veliler katıldılar.

Program saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı Ardından ise Gülerçin Koleji Müdürü Ömür Kürklü ve Kurucu Sait Bülent Gülerçin günün anısına birer konuşma gerçekleştirdi. Yapılan konuşmaların ardından Okul Aile Birliği başkanı Esin Kaya’ya  yıl boyunca yapmış olduğu başarılı çalışmaları nedeniyle Gülerçin Koleji Kurucusu Bülent Gülerçin’in eşi Deniz Gülerçin tarafından  plaket verilerek onurlandırıldı.

 

ESKİ MEZUNLAR DUYGULARINI PAYLAŞTI

 

Deniz Gülerçin’in Okul Aile Birliği Başkanı Esin Kaya’ya plaket takdiminin ardından Özel Gülerçin Kolejinden 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında ve daha önceki eğitim öğretim yıllarında  kolejin ortaokulundan, lisesinden mezun olanlar günün anısına birer konuşma gerçekleştirdi. 2017-2018 eğitim öğretim yılı ortaokul mezunları adına Defne Nadirler, ardından Gülerçin Anadolu Lisesi mezunları adına da Halil damla Dinçer birer konuşma yaparak duygularını paylaştılar. Eski mezunlar konuşmalarında Özel Gülerçin Kolejinin iyi bir eğitim yuvası olduğunu, burada eğitim gördükleri içinde çok mutlu olduklarını kaydettiler.

 

BAYRAK FILAMA TESLİMİ YAPILDI

 

Mezun öğrencilerin konuşmasının  ardından 7,8,11 ve 12’inci sınıf öğrencileri arasında bayrak ve flama takdimi yapıldı. İlk olarak sekizinci sınıf öğrencileri adına Azra Bıldır Bayrak flamayı yedinci sınıf öğrencisi Beren Çalımbey’e teslim ederken, 12’inci sınıf öğrencisi Burak Berk’te on ikinci sınıflar adına bayrak ve flamayı 11’inci sınıf öğrencisi Ece Çolak’a takdim etti.

 

 

 

OKUL BİRİNCİLERİ  YASEMİN KASNAK VE AYBÜKE DUMAN

 

Programın devamında Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü herkesin merakla beklediği okul birincilerini açıkladı. Ortaokulda 99.97 puanla Aybüke Duman, lisede ise 97.98 puanla Yasemin Kasnak okul birincisi oldu. Programda okul birincilerine okulun kurucusu Bülent Gülerçin tarafından kupa ve madalyaları takdim edilirken, öğrenciler okul mezuniyet kütüğüne isimlerini çaktılar.

 

70 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

 

Gülerçin Ortaokulu ve Anadolu Lisesinden 2017-2018 eğitim öğretim yılında mezun olan toplam 70 öğrenciye okul öğretmenleri tarafından diplomaları verildi. Diplomalarını alan öğrenciler daha sonra keplerini havaya atarken, veliler ise bu anı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekti. Canlı müzik eşliğinde devam eden programda öğrenciler ve veliler gönüllerince eğlendiler.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10