İki sokak sıcak asfalt ile kaplandı

Kızılpınar mahallesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda sıcak asfalt ve demirli beton yol yapım çalışmaları aralıksız bir şek

Çerkezköy 20.06.2018 18:36:00 0
İki sokak sıcak asfalt ile kaplandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Kızılpınar mahallesinde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarında sona gelindiğini ifade eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Altyapısı tamamlanan sokaklarımızda Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri demirli beton yol ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

 

YOL SORUNUNU ORTADAN KALDIRMAYI HEDEFLİYORUZ

 

Halit Er Sokak’ta sıcak asfalt kaplama çalışmalarının tamamlandığını sözlerine ekleyen Başkan Akay “ Sıcak asfalt kaplama çalışmalarımız Kosva Sokak’ta devam ediyor. Altyapısı tamamlanan caddelerde ise Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz asfaltlama çalışması yapacak. Bu yıl içinde Kızılpınar Mahallemizdeki tüm cadde ve sokaklarda demirli beton yol ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarımızı tamamlayarak mahallemizdeki yol sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

KARABAŞ SOKAK’A DEMİRLİ BETON YOL

 

Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklardaki üst yapı çalışmalarının da sürdüğünü kaydeden Akay “
Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kızılpınar Mahallemizde altyapısı tamamlanan Karabaş Sokak’ta da 2 bin 100 metrekare demirli beton yol yapım çalışmalarına başladı. Yol yapım çalışmaları, altyapısı tamamlanan tüm cadde ve sokaklarda devam edecek” dedi.

Haber/Sevay KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10