''Kadının olduğu her yerde başarı vardır''

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin ve 26.Dönem Tekirdağ bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Ordu ile birlikte dün Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret eden Ä

Çerkezköy 21.06.2018 15:32:00 0

İYİ Parti Tekirdağ  2. Sıra Milletvekili Adayı Muhtar Mahramlı, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin ve 26.Dönem Tekirdağ bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Ordu ile birlikte dün Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti. Mahramlı, Türk Metal Sendikası önünde Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, şube yönetimi ve sendikanın işyerlerindeki baş temsilcileri ve temsilcileri tarafından konfeti ile karşılandı.

 

BİZLERİ GÜZEL KARŞILAMANIZDAN MUTLU OLDUM

 

 Karşılamadan dolayı memnunluk duyduklarını ve mutlu olduklarını ifade eden İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Muhtar Mahramlı, Çerkezköy’de Türk Metal Sendikası’nın sendika üyelerinin hak ve hukukunun korunmasında ve menfaatlerinin korunmasında verdiği başarılı çalışmalar ve yaptığı sözleşmeler nedeniyle Murat Başkanımızı tebrik ediyorum’’ dedi.

 

BU ÜLKE İÇİN DE İYİ

 

Bayanların sendikacılıkta çalışkan olması ve çoğunlukta olması memnunluk verici olduğunu kaydeden Mahramlı, ‘’Ayrıca bu ülke için de iyi.  Hanımların titizliği bizde çok fazla. Bizim değerlendiremediğimiz meseleleri bayanlar çok daha iyi değerlendiriyor.  Hak ve hukukun korunmasında sendikacılığı seçmelerinden dolayı da mutluluk duyuyorum. İnşallah hanımefendiler bu başarılı çalışmalarını gerçekleştirerek dünyada ilk kadın cumhurbaşkanı olarak Meral Akşener’i seçeceklerine inanıyorum.”dedi.

 

SENDİKA FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Ardından konuşan Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak Mahramlı ve beraberindekilere ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek konuşmasına başladı. Sendika faaliyetleri hakkında bilgiler veren Koçak, “Türk Metal Sendikası olarak ülke çapında 210 bin üyeye sahibiz. Çerkezköy’de de 15 bin üyemiz var. Biz üreten  ve ürettiğinin karşılığını alan bir sendikayız. Üyelerimizin günün şartlarına göre ücret almaları konusunda da sözleşmelerimizi yapıyoruz. Ayrıca üyelerimize  ve çocuklarına eğitim, tatil  imkanları da sunarak sosyal aktivitelere de önem veriyoruz. Üyelerimize bir yıl içinde toplamda 107 milyonluk alışveriş çeki verdik. Bu nedenle üyelerimizin verdikleri aidatlar bir nevi onlara sosyal hizmet olarak da geri dönüyor.”dedi. Yapılan konuşmaların ardından  Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ,İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Muhtar Mahramlı, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin ve Mustafa Ordu’ya  kahve takımı hediye etti. Sonra sendika binası önünde günün anısına toplu fotoğraf çekildi.

 

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10