''Başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum''

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan Çorlu Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.    Gerçekleştirilen ziyarette Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Y

Çorlu 21.06.2018 17:16:00 0

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Odalarımız ve Borsalarımız ile ortak sinerji yaratarak hareket etmemiz, bölgemiz için ileriye dönük fikirler ve çözümler üretmemiz demektir. Odamız olarak her konuda Ticaret Borsamızın değerli görüşlerine önem vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIMIZA İNANIYORUM

 

 

Çorlu TB Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan; “Çorlumuz; nüfusu, sanayisi ve ticaret erbabı açısından bir çok ilden büyüktür. Çorlu Havalimanının hacminin büyümesi, sefer sayısının artması ve ülke çapında önemli bir alan hale gelmesi için Trakya’da ki tüm oda ve borsalarımızla ortak akıl toplantıları gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Üstlenmiş olduğumuz görevlerimizde, başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” açıklamasında bulundu.

 

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Ziyarette Çorlu ve Trakya Bölgesi’ndeki Tarım, Hayvancılık ve Ticaret konuları üzerinde yapılacak çalışmalar ile bölgemizin geleceği ve gelecek vizyonuna yönelik projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

 

 

Haber: Mayil SEYMEN 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10