Ölmek üzereyken kurtarıldılar

Saray Çukuryurt Mahallesi'nde çuval içine konulup dereye atılan anne kedi ve üç yavrusu son nefeslerini verirken çıkardıkları sesler üzerine çevredekiler tarafından bulundu. Vahşice ölüme terk edilen

Saray 21.06.2018 19:28:00 0
Ölmek üzereyken kurtarıldılar

Saray Çukuryurt Mahallesi’nde çuvala konularak kanala atılan anne kedi ve üç yavrusu itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

 

 

 

SES DUYDULAR

 

 

Saray Çukuryurt Mahallesi’nde meydana gelen olayda dere kenarına atılmış bir çuvaldan ses geldiğini duyan çocuklar durumu ailelerine, ailelerde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çuvalı açtıklarında gördükleri manzara karşısında şoke oldular. Anne kedi ve üç yavrusunu gören itfaiye ekibi içine taş koyulup dere kenarına atılan aç ve susuz kaldığı gözlenen kedileri kurtardı.

 

 

 

DURUMLARI İYİ

 

 

 

Dere yatığına indirilen merdiven ile itfaiyeci vasıtasıyla yukarıya çıkartılan kedileri gören çocuklar ise gözyaşlarına hakim olamadılar. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekiplerinin başarılı çalışmaları sonucu derede suya kapılamadan çıkarılan ve durumlarının iyi olduğu öğrenilen anne kedi ve üç yavrusu mahallede bulunan aileler tarafından sahiplendirilirken, jandarma ekipleri kedileri dereye bırakanları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10