Veliköy mesire alanına kavuşacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından Veliköy Mahallesi'nde Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu üzerinde bulunan 30 dönümlük mesire alanında park ve yeşil alan düzenleme çalışmaları başlatıldı. E

Çerkezköy 22.06.2018 17:15:00 0
Veliköy mesire alanına kavuşacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından Veliköy Mahallesi’nde 30 dönümlük mesire alanında park ve yeşil alan düzenleme çalışmalarına başlandı.

 

 

30 DÖNÜMLÜK MESİRE ALANINDA YAPILCAK

 

 

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Veliköy Mahallesi’nde bulunan Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu üzerinde oluşturulan 30 dönümlük mesire alanında park yapım çalışmalarına başladı. En kısa sürede tamamlanarak Veliköy Mahallesi sakinlerinin hizmetine açılmasının planlandığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay park alanı içinde piknik masaları, oturma grupları, çocuk oyun alanları, futbol sahası, basketbol sahası, tenis sahasının bulunacağını kaydetti. 

 

 

2018 YILI İÇERİSİNDE BİTECEK

 

 

2018 yılı içerisinde Veliköy Mahallesi sakinlerinin aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilecekleri bir alana kavuşacağını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ekiplerimiz park alanı içinde kilit taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından oyun grupları, piknik masaları ve oturma grupları monte edilecek. Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz de burada mini futbol sahası, mini basketbol sahası ve tenis sahası yapacak. Aydınlatma çalışmalarının da tamamlanmasının ardından yeni mesire alanımız vatandaşlarımızın kullanımına açılacak” açıklamasında bulundu. 

 

 

 

Haber: Metin KARA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10