Aydeniz: Aynı heyecanla davamız için yılmadan çalışacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz yaptığı yazılı açıklama 24 Haziran'da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerini değerlendirdi.

Çerkezköy 27.06.2018 15:03:00 0
Aydeniz: Aynı heyecanla davamız için yılmadan çalışacağız

Aydeniz “ Milletimizin Bekası ve Devletimizin geleceği adına elini değil gövdesini taşın altına koyan partimiz bu kadar iftira, bu kadar bölünme ve bu kadar spekülasyona rağmen, yalancı ve maksatlı anket firmalarına rağmen , kalemini satmış köşe yazarı bozuntularına rağmen ve her türlü ihaneti tatmasına rağmen 24 Haziran akşamı Cumhur İttifakının güçlü bir çoğunlukla mecliste temsil edilmesi ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda Cumhurbaşkanı seçilmesi hususunda bir partiden daha fazlası olduğunu göstermiştir. Seçimin en başarılı partisi olduğu tartışılmazdır. Tuzaklar ezilmiş oyunlar bozulmuştur. Şanlı tarihi boyunca birçok badire atlatan davamız bundan sonra TBMM de daha güçlü temsil edilecektir. Tekirdağ ilimizde Milletvekili çıkaracak yeterli sayıya ulaşamasak da Milletimizin teveccühüne ve kararına saygımız sonsuzdur. Partili partisiz herkesin takdirini toplayacak derecede özveriyle çalışan, sahada en çok görülen , sıkılmadık el bırakmayan , alçak gönüllülük ve edep çerçevesinde tüm enerjisini sahaya döken İl teşkilatımız, Tüm İlçe teşkilatlarımız , Kadın kolları başkanlıklarımız , İl ve İlçe Ocaklarımız , Mahalle Başkanlarımız, geçmiş dönem İl ve İlçe başkanlarımız ve yöneticilerimiz, kıymetli Milletvekili adaylarımız,aday adaylarımız, dava arkadaşlarımız ,üyelerimiz ve partimize gönül veren hemşerilerimiz, Bize oy veren yada vermeyen Büyük Milletin kıymetli fertleri hepinizden Allah razı olsun” diye konuştu. 

 

“BİZ BİR DAVANIN PARÇALARIYIZ”


Biz bir davanın parçalarıyız. Şehitlerin takipçisiyiz. Allaha şükür genel başkanımızın başını eğdirmedik. Birinci turda maksadımız hasıl olmuştur. Bundan sonrada aynı heyecanla davamız için yılmadan çalışacağız. Takdir önce Allahın sonra büyük Türk Milletinindir. Partimiz adına en küçük çabayı bile gösteren başımızın tacıdır. Herbiri birer şehit adayı olan Ülkücülere selam olsun. Üç günlük dinlenmenin ardından Çerkezköy İlçe Başkanı olarak 27 Haziran 2018 Çarşamba günü itibariyle Mart 2019 da yapılacak yerel seçimlerde Çerkezköy Belediyesine Üç Hilalli sancağı asmak için İlçe teşkilatımız , kadın kollarımız , mahalle başkanlarımız ve Ülkü Ocaklarımızla birlikte yılmamak yorulmamak üzere her gönüle girmek için çalışmalarımıza başlayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyuruyorum” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10