Bu yıl 10'uncusu düzenlenecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Tekirdağ'da kırsal kalkınmayı sağlamak ve üreticiye destek olmak amacıyla bu yıl 10'uncusu düzenlenecek olan Beyoğlu Ihlamur Şenliği'nin 1 Temmuz pazar gÃ?

Tekirdağ 28.06.2018 17:01:00 0
Bu yıl 10

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Şarköy Belediyesi, Beyoğlu Köyü Dayanışma ve Hizmet Derneği, Beyoğlu Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile Beyoğlu Muhtarlığı'nın da destek verdiği 10. Beyoğlu Ihlamur Şenliği 1 Temmuz pazar günü yapılacak. Halk oyunları gösterisi, ıhlamur ikramı, Ihlamur Ağası seçimi yapılacağ ve Beytullah Arabacı konser vereceği belirtilen açıklamada Tıbbı ve Aromatik Bitkiler Uzmanı Ayhan Ercan, odun dışı orman ürünleri hakkında söyleşi yapılacağı da ifade edildi. 

 

ALBAYRAK VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

 

Tarımın Tekirdağ'ın en önemli vizyonları arasında yer aldığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; "Tekirdağ tarım ve hayvancılıkta Türkiye'nin önde gelen şehirlerinden biri. Birçok tarım ürününde olduğu gibi ıhlamurda da ülkenin önemli bir açığını kapatıyoruz.  1 Temmuz'da gerçekleşecek Ihlamur Şenliği ise sene boyunca bu alanda süren çalışmalarımızı, emeğimizi şenliğe dönüştüren bir gün olacak. Ben tüm vatandaşlarımızı Beyoğlu Ihlamur Şenliği'ne bekliyorum." dedi.

 

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10