Camcı: Çok üzgünüz

24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerini değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı; "Olağan üstü halde olağan üstü şartlarda bir seçi

Çerkezköy 28.06.2018 17:58:00 0
Camcı: Çok üzgünüz

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerini değerlendirdi.

 

 

ÜLKEMİZİN GELECEKTEKİ DURUMUNU BİLEREK ÇALIŞTIK

 

 

Camcı konuşmasına seçim sürecinde canla başla çalışma sergileyen partililere teşekkür ederek başladı. Camcı, “Olağan üstü halde olağan üstü şartlarda bir seçim yaşadık. CHP Çerkezköy İlçe örgütü olarak alınan sonuçtan çok üzgünüz. Bu süreçte bize destek veren ilçe kadın kollarımız, gençlik kollarımız sandık görevlilerimize ve partili ve partisiz vatandaşlarımıza emekleri için çok teşekkür ediyoruz. Biz bu süreçte ülkemizin durumunu ve gelecekteki günlerinde neler getireceğini bilerek çalıştık. Gerçekte böyle bir sonuç beklemiyorduk. Bu sürecin vatandaşlar olarak bizi nasıl etkileyeceğini ve bizleri neler beklediğini bilmiyoruz. Biz bu süreçte rejimin değişmemesini istedik” dedi.

 

 

MUHARREM İNCE DOĞRU ADAYDI

 

 

Engin Camcı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı için doğru aday olduğunu da belirterek, “Partimizin bu süreçte cumhurbaşkanlığına aday olarak gösterdiği Muharrem İnce çok doğru bir adaydı. Muharrem İnce 41 yıl sonra partimizin oylarını yüzde 31’lere yükseltti.  Uzun yıllardan bu yana partimizin milletvekili çıkaramadığı 13 ilden de Muharrem İnce sayesinde milletvekili çıkardık. Muharrem İnce bu süreçte her gittiği il ve ilçede halkın sevgisini kazandı. Çok iyi mücadele ettiğine de inanıyorum.”ifadelerini kullandı.

 

 

ÇOKUKLARIMIZIN GELECEĞİ İLE İLGİLİ ENDİŞELERİMİZ VAR

 

 

Camcı şöyle devam etti,  “Her şeyden önce yine iyi düşünmek istiyoruz. Ancak çocuklarımızın geleceği ile ilgili endişelerimiz var. Önceki seçimlerde de endişelerimiz vardı ve haklı çıktık. İnşallah bu kez yanılırız diyeceğim ama yine de endişelerimiz var. Beni üzen parlamenter sistemin ortadan kalkması. Çerkezköy’de AK Parti bu seçimde de fazla oy aldı. Ancak onların  bu seçimde burada oyları bizden daha çok düştü. Bundan sonraki süreçte çok daha fazla çalışarak nerede eksik çalışma yaptık onları masaya yatırarak önümüzdeki yerel seçimlerde yapacağımız çalışmalarımızla ilçemizde bu farkı kapatacağımıza inanıyorum.”

 

 

EKSİKLİKLERİMİZE GİDERECEĞİZ

 

 

Çalışmalarını önümüzdeki günlerde hızlandıracaklarını ifade eden Camcı; ‘’CHP Çerkezköy İlçe Örgütü olarak eğer bizde bir eksiklik var ise hemen istifa edebiliriz. Ancak bu eksik bizden kaynaklanmıyor. Çünkü şu andaki görevde bulanan bizler ve eski ilçe başkanlarımız ve yönetimlerimizde bu süreçte partimizin başarılı olması için çalıştılar. Temennim bir vatandaş olarak ülkemizde her alanda iyi günler yaşanmasıdır” diye konuştu.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10