Türkiye'nin 2'inci Trakya'nın en büyük tesisi olacak

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Et Kombina Tesisi ve Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yerinin inşaatlarının devam ettiğini kaydetti. 

Malkara 3.07.2018 15:01:00 0
Türkiye

Şehrin uzun yıllardır beklediği projeleri olduğunu dile getiren Yurdakul “Malkara'nın geleceğinde önemli 2 mihenk taşı olan projelerimizi hayata geçiriyoruz. Et Kombina Tesisi ve Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri projelerini en kısa sürede tamamlayıp hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Et Kombina Tesisi inşaatımız tamamlandığında Türkiye'nin 2. Trakya'nın en büyük tesisini ilçemize kazandırmanın gururu ve mutluluğu içinde olacağız’’ dedi.

 

EN BÜYÜK YATIRIM

 

Malkara Belediyesi'nin kurulduğu günden bugüne kendi bütçesinde yaptığı en büyük yatırım olan Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri inşaatınında devam ettiğini belirten Yurdakul; ‘’Projemiz tamamlandığında şehir merkezimiz rahat bir nefes alacak. Malkara Belediyesi olarak vatandaşlarımızın refahı için ve Malkaramızın hak ettiği modern bir şehir görünüşüne kavuşabilmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımız devam ediyor’’ dedi. 

 

 

Haber:  Sevim BOZKURT

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10