1911 Çerkezköyspor'da Çınar'dan istifa sinyali

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ve destek olunmadığı için sahipsiz kalan 1911 Çerkezköyspor'da geçtiğimiz günlerde kulübün kayyuma devredilmemesi için başkanlığa getirilen meclis üyesi N

3.07.2018 15:19:00 0
1911 Çerkezköyspor

1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Necmettin Çınar başkanlığı bırakacağını belirtti. Çınar yeni bir ekip kurarak kulübü canlandırmak ve iyi yerlere getirmek için görevi kabul ettiğini ancak  görevi kabul ettiği günden bu yana yönetimde yer almak isteyenlerin hiç birinin yönetimde yer almayarak elini taşın altına sokmak istemediklerinden yakındı. Yönetimde tek başına kaldığını kaydeden Çınar başkanlığı da bırakacağını söyledi. 

 

“YÖNETİMDE KİMSE YER ALMAK İSTEMİYOR”

 

Kulübün kayyuma devredilmemesi için bir süre önce kulübün başkanlığına getiren Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Necmettin Çınar, kulüp yönetiminde ‘önce sen başkanlığı kabul et biz yanındayız ve yönetimde yer alacağız’ diye söz verenlerin  olduğunu ve görevi kabul ettiği günden bu yana hiçbir kişinin yönetimde yer almak istemeğinden yakındı. Çınar “ Çerkezköy’ü Bölgesel Amatör Ligde temsil eden 1911 Çerkezköyspor geçtiğimiz sezon ligi ikinci bitirdi. Sezon sonunda ise mevcut yönetim göreve devam etmek istemedi ve görevi de bıraktı. Sonrasında büyük bir heyecanla gelen arkadaşlarımızda görevi bıraktı. Bende kulüp zarar görmesin ve kapanmasın diye görevi devraldım. 

Ancak yönetimimde yer almak için söz veren arkadaşların sonrada görev almak istemediklerini belirttiler ve yönetimi kuramıyorum. Tek başıma da kulübün her şeyi ile uğraşamam. Koşturmam da mümkün değil. Söz verenlerin elini taşın altına koyarak görev almaları gerekiyor. Almazlarsa da yakın bir zamanda görevi bırakacağım. Ben kısacası üzerime düşeni yaptım” dedi.

 

“KULÜBÜN KAPANMAMASI İÇİN SPORSEVERLERE ÇAĞRIMDIR”

 

Çınar “ Çerkezköy’de futbolun gelişmesini isteyen tüm spor kamuoyu başta olmak üzere her kesimin lige devam etmesi için ve kapanmaması için sahip çıkmasını istiyorum. İlçemiz sanayi kuruluşlarımızın da maddi ve manevi yönde katkı vermelerini istiyorum. Çünkü 1911 Çerkezköyspor hepimizin spor kulübüdür. Kısa sürede yönetim oluşturulamaz ise görevi  kesinlikle bırakacağım.O zamanda da kulüp  resmen kapanacak .Kapanmaması için de acilen yönetim oluşması gerekiyor. Transfer sezonu başladı. Şu anda Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden 1911 Çerkezköyspor ‘un yönetim oluşturamamaktan kapanması gerçekleşir ise bu benim değil tüm Çerkezköylülerin her kesimin vebali olur. Bu nedenle kulübe herkesin ve  her kesimin acilen sahip çıkması lazım.1911 Çerkezköyspor beni kendi malım değil bu ilçenin kulübü yani bu kentte yaşayan herkesin kulübü sahip çıkmasını bekliyorum”diye konuştu.

 

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10