Vekiller teşekkür turunda

24 Haziran milletvekili seçimlerinde seçilerek 27. dönemde Tekirdağ'ı temsil etme görevini alan AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Mustafa Şentop, Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül teşekkür ziyaretleri kapsamı

Çerkezköy 3.07.2018 19:34:00 0
Vekiller teşekkür turunda

Dün saat 17.30’da ilçe teşkilatında gerçekleştiren programda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanvekili Ercan Tanışık, 24 Haziran seçimlerinde gösterdikleri emekten dolayı partililere teşekkür etti. 11 ilçede seçim ziyareti yapmak için harekete geçtiklerini kaydeden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel “ AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı seçim sürecini birlik ve beraberlik içinde geçirdi. Hızlı bir şekilde yerel seçimler için çalışmalara başlamamız gerekiyor. Üye güncellemelerini yaparak muhtelif dosyalarımızı hazırlayacağız. Bana öyle geliyor ki 10-11 bin oy farkı ile Büyükşehir AK Parti’nin olacak. Tekirdağ genelinde iyi bir sonuç aldık, moral bozmadan Tekirdağ’da iktidar olacağız” diye konuştu. 

 

“KENDİ ELİMİZLE VERDİĞİMİZ BELEDİYEYİ GERİ ALACAĞIZ”

Seçim çalışmalarına destek veren partililere teşekkür eden AK Parti’nin 6’ncı sıra adayı olan Abdullah Öğe” İlçe başkanlığım döneminde üç seçim ve 15 Temmuz sürecini başarılı bir şekilde atlattık. Sıramızın ne olduğunu hiç dert etmeden AK Parti için çalıştık. Bizim için burada seçim galibiyeti oldu. 15 Temmuz ve 24 Haziran seçimlerinde yanımızda olanlara belediyeyi AK Parti’ye kazandırma borcumuz var. Kendi elimizle verdiğimiz belediyeyi tekrar geri almayı hedefliyoruz. Kimse şahsi menfaatini parti menfaatinin önüne koymasın, biz seçime hazırız” dedi. 

 

“ÇERKEZKÖY ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI”

Seçimlerin demokratik bir ortamda olgunlukla geçtiğini ifade eden 27. dönem AK Parti Milletvekili Çiğdem Koncagül, Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na çalışmalarında destek olduğu için teşekkür etti. Çerkezköy teşkilatının 24 Haziran’da üzerine düşeni yaptığını kaydeden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel “ Çerkezköy bizi yanıltmadı. Seçim çalışmalarına başladığımız ilk günden son güne kadar sahada candaş bir çalışma oldu. Gayretli bir şekilde birlik ve beraberlik ruhu herkesin gönlüne yansıdı” dedi. 

 

ERTEM’E GÖNDERMEDE BULUNDU 

24 Haziran seçimlerinin ardından ilçe teşkilatını eleştiren eski belediye başkanlarından Ali Ertem’e de göndermede bulunan Yel “ Kendi elimiz ile kaybettiğimiz belediyeyi alacağımıza adım gibi inanıyorum. Bu konuda yeter ki isteyelim ve çalışalım. Fitne ve fesata asla yer vermeyelim. Özellikle sosyal medya üzerinden birbiri ile hesaplaşmaları bir kenara bırakalım. Herkes sorunu varsa muhatabı ile mutlaka yüz yüze görüşerek bu sorunu çözmelidir. Aksi halde bunun kimseye yararı olmadığını defalarca gördük. Birlik beraberlik ruhunu bozmadan yolumuza devam ederek, hedeflerimize ulaşacağız” dedi. 

 

“YENİ SİSTEMİ OLUŞTURACAĞIZ”

Programda konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop“ Cumhurbaşkanlığı sistemini Cumhur İttifakı’nda yer alan MHP ile birlikte yürüteceğiz.  Seçim döneminde yoğun bir şekilde manipülasyon yapıldı. 2014 yılındaki tabloyla bugün oluşan tablo neredeyse aynı zaten tablonun değişmesini gerektiren bir şey de yoktu. 1. turda cumhurbaşkanımızı seçtik. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ve mecliste kanun değişiklikleriyle yeni sistemi oluşturacağız. 24 Haziran milletimiz için önemli bir kavşak noktası oldu ve bunu aştık bunu da başka partilerin düşünemediklerini yapmak ile başardık. Üye sayısını arttırmaya yönelik çalışma yürüten bir başka parti yok. Çünkü üye sayısı artarsa delegelerin sayısı da değişir böylelikle parti yönetimi kolay olmaz fakat biz aksine üye sayımızı arttırarak başarı elde ettik. Bugün Tekirdağ’da 120 bin, 11 milyonu aşkın üyemiz bulunuyor. Seçimlerde de üye sayımızın iki katı oy alıyoruz” açıklamasında bulundu. 

 

“AYNI KULVARDA YARIŞMIYORUZ”

Şentop“ AK Parti diğer partilerle aynı kulvarda yarışmıyor. Biz ülkenin geleceğini dizayn ediyoruz. Onlara göre kendimizi dizayn etmiyoruz. İçeride yaşanan ihtilaflar nedeniyle İstanbul’un Anadolu yakasında bazı ilçelerde çok oy kaybettik. Biz seçime hazırız milletimize borcumuzu yerine getirmek için çalışacağız” diye konuştu. AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel toplantının sonunda ise vekillerin mazbatalarını bugün saat 15.00’de alacağını kaydetti. 

 

“MHP İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİLER”

AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan ayrılan partililer daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na geçerek teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyaretten ötürü partililere teşekkür eden MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz “ On gün önce Türkiye genelinde genel seçimleri başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Birinci turda Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı yaparken, ittifak için mecliste gerekli olan çoğunluğu da sağladık. Çerkezköy’de güzel bir seçim süreci yaşadık. İttifakın hem yerelde hem de genelde istenilen oyu alması bizleri fazlasıyla mutlu etti. Türkiye MHP, AK Parti ve BBP’nin Cumhur ittifakı ile güzel günler görecektir” dedi. 

 

“İTTİFAK YENİKAPI RUHU İLE ÇIKTI”

Türkiye’nin önemli dönüm noktalarından birisi olan 24 Haziran seçimlerini başarılı bir şekilde geçtiğini kaydeden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop“ Milletimizin teveccühü ile mecliste Cumhur ittifakını sağladık. Bu ittifak Yenikapı ruhu ile ortaya çıktı. Cumhur ittifakında Cumhurbaşkanı ve milletvekili çıkarmamızda MHP’nin de büyük desteği oldu. Bugün size hem tebrik hem de teşekkür etmek için geldik” diye konuştu. 

 

“İÇİMİZDE BURUKLUK VAR AMA BİZ GENELE BAKIYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisinin Çerkezköy ve Kapaklı’dan iyi bir oy aldığını fakat batı ilçelerden istenilen oyları alamadığını kaydeden MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz “ Çerkezköy ve Kapaklı’da oyumuzu artırdık. Batı ilçelerinde seçmenin kapalı kutu olduğunu gördük. Milletvekili çıkartamadığımız için üzgünüz ama Cumhur ittifakından üç vekil çıktığı için mutluyuz. Üç vekilimiz de Tekirdağ’ı TBMM’de iyi bir şekilde temsil edecektir. İçimizde burukluk var ama biz genele bakıyoruz. MHP’ye algı operasyonları yapılsa da Türkiye genelinde yüksek bir oy almıştır. Cumhur ittifakı olarak Türkiye genelinde silindir gibi ezip geçtik” açıklamasında bulundu. 

 

CHP BELEDİYELERİ SINIFTA KALDI 

İlçe teşkilatı olarak yerel seçim çalışmalarına başladıklarını kaydeden Aydeniz “ Yerel seçimlerde genel seçimlerde olduğu gibi ittifak söz konusu olursa saygı duyarız. Amacımız Tekirdağ’da ki CHP’nin belediyelerini almak olacaktır. CHP belediyelerinin sınıfta kaldığını hep birlikte görüyoruz. Çerkezköy’de güzel bir siyaset var. Cumhur İttifakı’nın da yüksek bir oy alması da ayrı bir güzeldir” dedi. 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10